Newsroom

Newsroom

Ποιος είναι ο 45χρονος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Πατέρας δύο παιδιών και υπαλληλος σε ιχθυοπωλεία είναι ο 45χρονος δράστης Γιώργος Ρουπακιάς. O δράστης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ανήκει…

Πατέρας δύο παιδιών και υπαλληλος σε ιχθυοπωλεία είναι ο 45χρονος δράστης Γιώργος Ρουπακιάς. O δράστης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ανήκει στον ακροδεξιό χώρο και επισκεπτόταν τακτικά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και διαμένει στην οσό Βρυούλων στη Νίκαια.

Πρόσφατα ο δράστης εργαζόταν σε εταιρεία πετρελαιοειδών ως οδηγός βυτιοφόρου που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του επιβεβαίωσε τις σχέσεις τους με τη Χρυσή Αυγή, καθώς και οι δύο υποστήριξαν ότι επισκέπτονταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε έως δέκα φορές το μήνα,

Σε ότι αφορά το χθεσινό περιστατικό ο δράστης υποστήριξε ότι ήταν σε άμυνα. Αυτόπτες μάρτυρες όμως, φίλοι του θύματος όσο και το θύμα λίγο πριν ξεκινήσει έδειξαν τον ίδιο ως δράστη. Μαλιστα η ομολογία φίλου του άτυχου θύματος σοκάρει. Ο δράστης φέρεται να κάθισε μαζί με τους φίλους του άτυχου νεαρού στο αστυνομικό τμήμα δίχως κανένα ίχνος ενοχής ή μεταμέλειας. Με περίσσεια άνεση στις συζητήσεις με τους φίλους του θύματος έδειχνε να μη γνωρίζει τίποτα για την επίθεση. Όταν όμως έγινε γνωστός ο θάνατος του 34χρονου, τότε τα αίματα άναψαν και τον μετέφεραν σε άλλο χώρο από τους φίλους του θύματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πηγές ο 45χρονος είχε και παλιότερα διαπληκτισμό με τον 34χρονο. Αυτί που εξετάζεται από την αστυνομία είναι το ενδεχόμενο να έχει πρωτοστατήσει σε πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών στην περιοχή του Κερατσινίου.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…