Newsroom

Newsroom

Ποιοι πάνε για σταυρό… στον Σταύρο – Ανακοίνωσε υποψηφιότητες ο Θεοδωράκης

Όλο και πλησιάζουν οι μέρες που οι κάλπες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα ανοίξουν προκειμένου οι πολίτες να εκλέξουν εκείνους…

stayros

Όλο και πλησιάζουν οι μέρες που οι κάλπες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα ανοίξουν προκειμένου οι πολίτες να εκλέξουν εκείνους που θα αποτελέσουν τη νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και σταδιακά τα κόμματα ανακοινώνουν τους υποψήφιους των εκάστοτε συνδυασμών.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν το Eυρωψηφοδελτiο του Σταύρου Θεοδωράκη στο «Ποτάμι». 

Μεταξύ άλλων, υποψήφιοι με το κόμμα θα είναι ο Μίλτος Κύρκος, γιος του Λεωνίδα Κύρκου, ο Γιώργος Γραμματικάκης, καθηγητής, η Μαρία Δημητρίου, επιμελήτρια κοινωνικής πρόνοιας, ο Γιωργος Μαυρωτάς, ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Πόλο,  ο Δημήτρης Κουρέτας αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, στενός συνεργάτης του Στ. Θεοδωράκη, ο Κώστας Αργυρός, δημοσιογράφος, ο  Νίκος Ορφανός, ηθοποιός, ο Θανάσης Σκόκος και η καθηγήτρια Βάσω Κιντή. 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού είναι «πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν». 

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…