Newsroom

Newsroom

Ποινική δίωξη σε βάρος 20 κατοίκων για την επίθεση στα μεταλλεία Σκουριών

Ποινική δίωξη σε βάρος 20 κατοίκων της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγιάς, για επτά κακουργήματα και ένδεκα πλημμελήματα άσκησε η…

Ποινική δίωξη σε βάρος 20 κατοίκων της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγιάς, για επτά κακουργήματα και ένδεκα πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας Χαλκιδικής Μαγδαληνή Γαλάταλη.

Οι κάτοικοι κατηγορούνται για εμπλοκή στην επίθεση στα μεταλλεία των Σκουριών τα ξημερώματα της 17ης Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για κατοχή εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το γενετικό υλικό ενός εκ των κατηγορουμένων ταυτοποιήθηκε με ίχνη DNA που υπήρχαν σε μάλλινο σκούφο, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης, ενώ, για έναν ακόμη προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση σε καραμπίνα που κατείχε ότι χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση στο εργοτάξιο.

Στα υπομνήματα που παρέδωσαν οι συνήγοροί των κατοίκων στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση, ενώ κατήγγειλαν περιστατικά «αστυνομικής αυθαιρεσίας» στη Χαλκιδική μετά την επίθεση στις Σκουριές.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως