Newsroom

Newsroom

Ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι το πρώτο που ξεκίνησε στη νέα σεζόν. Η σέντρα έγινε στις 21 Αυγούστου και ήδη έχουν διεξαχθεί δύο αγωνιστικές. Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η δράση και στα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

gipedo

Ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τον τίτλο στη νέα σεζόν; Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα για τους νικητές στα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας και Πορτογαλίας.

Μάχη Μάντσεστερ Σίτι με Λίβερπουλ

H Premier League θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα. Φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο δεν είναι η Λίβερπουλ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα παλέψουν για μία ακόμα χρονιά για τον τίτλο. Από τις υπόλοιπες ομάδες τις περισσότερες πιθανότητες δείχνουν να έχουν η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Αγγλία μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η Championship. Τρεις ομάδες θα ανέβουν στην Premier League, οι δύο απευθείας και η τρίτη μέσω των play off. Φαβορί για την άνοδο είναι η Νόργουιτς, η Μπρέντφορντ και η Γουότφορντ. Η σέντρα στην Championship θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου, με τον αγώνα Γουότφορντ-Μίντλεσμπρο.

Από θέση οδηγού η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ισπανία το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με την αναμέτρηση Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της La Liga. Έχει το προβάδισμα στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Μπαρτσελόνα είναι το δεύτερο φαβορί και ακολουθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μία εβδομάδα αργότερα από την Αγγλία και την Ισπανία θα γίνει η σέντρα στην Ιταλία, την Γερμανία και την Πορτογαλία.

Η Μπάγερν κυνηγά το 9ο σερί πρωτάθλημα

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η αυλαία στην Bundesliga με τον αγώνα Μπάγερν-Σάλκε. Ξεκάθαρο φαβορί είναι και εφέτος η Μπάγερν Μονάχου, η οποία κυνηγάει το 9ο σερί πρωτάθλημα.

Οι μόνες ομάδες που δείχνουν ότι μπορούν να τη «χτυπήσουν» είναι η Ντόρτμουντ και η Λειψία, αλλά πολύ δύσκολα θα σταματήσουν την κυριαρχία της.

Η Ίντερ θέλει να βάλει φρένο στη Γιουβέντους

Τα 9 σερί πρωταθλήματα έχει ήδη φτάσει στην Ιταλία η Γιουβέντους και θα προσπαθήσει να τα κάνει 10. Η «Κυρία» δικαίως δίνεται ως φαβορί για 1 ακόμα τίτλο.

Η Ίντερ θέλει να της κόψει τη φόρα και είναι το δεύτερο φαβορί. Λιγότερες πιθανότητες έχουν η Νάπολι, η Αταλάντα, η Λάτσιο και η Μίλαν. Η Serie A αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Χέρι-χέρι Μπενφίκα και Πόρτο

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι το πιο αμφίρροπο αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει φαβορί για την κατάκτησή του. Η Μπενφίκα και η Πόρτο θα είναι και εφέτος οι 2 ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο, με την πρώτη να έχει οριακό προβάδισμα. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…