Newsroom

Newsroom

Ποδοσφαιριστής λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος του αγώνα μετά από ρατσιστική επίθεση

Μια απίστευτη ρατσιστική επίθεση δέχτηκε ο 28χρονος βραζιλιάνος Έβερτον Λουίζι που αγωνίζεται στην Παρτιζάν Βελιγραδίου στον αγώνα της Κυριακής με την Ραντ.

58ac2f561dc52452538b481b

Οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας δε δίσταζαν να του φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα κάθε φορά που έπιανε την μπάλα ενώ τον αποκαλούσαν μαϊμού.

Μάλιστα στην αρχή του αγώνα είχαν βγάλει και πανό με ρατσιστικά συνθήματα το οποίο απέσυραν μετά από παρατήρηση του διαιτητή του αγώνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 28χρονος άσος να λυγίσει και στο τέλος του παιχνιδιού απάντησε με μια άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας ενώ ξέσπασε σε κλάματα, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μικροεπεισόδια και με κάποιους από τους παίκτες της Ράντ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η Ράντ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού έδρας εξ’ αιτίας των ρατσιστικών συνθημάτων των οπαδών της.

Ο Λουίζ δήλωσε στο ίδιο πρακτορείο: «Εγώ κι η οικογένειά μου αισθανόμαστε σπίτι μας τη Σερβία, γι’ αυτό ξέσπασα σε κλάματα μετά το παιχνίδι. Άντεξα 90 λεπτά απίστευτης ρατσιστικής επίθεσης. Κάποιοι έπρεπε να με προστατέψουν από όλο αυτό. Θέλω να το ξεχάσω και να καλέσω τους πάντες να πούμε “ΟΧΙ στο ρατσισμό»


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…