Πληρωμένη απάντηση Τσίπρα στην Μπακογιάννη: Εγώ δεν είμαι από πολιτικό τζάκι αλλά έγινα στα 40 μου πρωθυπουργός

Όταν λογομαχούν στη Βουλή δύο ευφυείς πολιτικοί όπως η Ντόρα Μπακογιάννη κι ο Αλέξης Τσίπρας, η στιχομυθία μπορεί να βγάλει είδηση. Έτσι κι έγινε στη σημερινή "ώρα του πρωθυπουργού" όπου ο πρωθυπουργός έδωσε στη μομφή της πρώην υπουργού Εξωτερικών περί "οίησης" και "κεσαρισμού" πληρωμένη απάντηση, στα όρια του πολιτικά ορθού.

tsipras mpakoyianni

Όταν λογομαχούν στη Βουλή δύο ευφυείς πολιτικοί όπως η Ντόρα Μπακογιάννη κι ο Αλέξης Τσίπρας, η στιχομυθία μπορεί να βγάλει είδηση. Έτσι κι έγινε στη σημερινή “ώρα του πρωθυπουργού” όπου ο πρωθυπουργός έδωσε στη μομφή της πρώην υπουργού Εξωτερικών περί “οίησης” και “κεσαρισμού” πληρωμένη απάντηση, στα όρια του πολιτικά ορθού.

«Ουδείς πρωθυπουργός έχει επιδείξει τέτοια οίηση. Είναι νωρίς για τέτοιο καισαρισμό», κατηγόρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τον πρωθυπουργό. 

“Σας ανταποδίδω τον χαρακτηρισμό», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ειρωνικά: “Άλλωστε θα ήταν δικαιολογημένο να έχει και λίγη οίηση ένας άνθρωπος που δεν ανήκει σε πολιτικό τζάκι κατάφερε να γίνει Πρωθυπουργός στα σαράντα του χρόνια”.

η ατάκα είναι “φαρμακερή” δεδομένου πως η Ντόρα Μπακογιάννη προέρχεται από πολιτικό τζάκι, αυτό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και έχει επιχειρήσει χωρίς επιτυχία να γίνει πρόεδρος του μεγάλου κόμματος της κεντροδεξιάς, κι άρα δυνητικά πρωθυπουργός.

ΦΩΤΟ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, eurokinissi

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.