Εξέθεσε την Κλείτου για την άθλια δημοσίευσή της ο Γιάννης Μάγγος

Η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και δη το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, υπέπεσε για μια ακόμη φορά σε ατόπημα.

μαγγος

Την οργή των χρηστών των social media προκάλεσε μια τουλάχιστον άστοχη έως και προκλητική ανάρτηση της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου, η οποία για να στηρίξει το κυβερνητικό αφήγημα για το πόσο καλά θα είναι για την κοινωνία τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του δολοφονημένου Βασίλη Μάγγου με προσβλητική λεζάντα.

Διαβάστε επίσηςΛίνα Κλείτου: Το απαράδεκτο σχόλιο για τον Γιάννη Μάγγο – «Ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί»

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέβασε μια εικόνα του πατέρα του Βασίλη Μάγγου. Γιάννη, στην οποία κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε «Ακούστε καλά τι λένε οι φοιτητές, θέλουμε δημόσιες και δωρεάν σπουδές», και τον χαρακτήρισε«τυπάκο με κατσιασμένο μαλλι», λέγοντας παράλληλα ότι η φωτογραφία αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Μετά τον εύλογο σάλο που προκλήθηκε, συνέχισε να καθυβρίζει κάθε άνθρωπο που της απάντησε μιλώντας για «υπόγα», «χυδαιότητες της Κουμουνδούρου», αλλά και «έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων» στην κριτική.

Μετά τον εύλογο σάλο που προκλήθηκε, συνέχισε να καθυβρίζει κάθε άνθρωπο που της απάντησε μιλώντας για «υπόγα», «χυδαιότητες της Κουμουνδούρου», αλλά και «έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων» στην κριτική.

Άμεση ήταν η  απάντηση από τον ίδιο τον Γιάννη Μάγγο, που εξέθεσε την Κλείτου, μέσα από ανάρτηση του στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Δήλωσή μου για δυσφημιστικό δημοσίευμα

Υπέπεσε στην αντίληψή μου το δυσφημιστικό δημοσίευμα της κ. Λίνας Κλείτου (Lina Kleitou) την οποία δεν γνωρίζω.

Δηλώνω για να γνωρίζει η κ. Κλείτου, αλλά και όσοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, ότι δεν είμαι “αιώνιος φοιτητής” και ούτε η παρουσία μου στην προχθεσινή πορεία σημαίνει “φοιτητοπατερισμό σε αποδρομή” όπως σχολιάζει η κ. Κλείτου  κάτω από την ίδια την ανάρτησή της.

Είμαι πατέρας δύο παιδιών (εκ των οποίων το ένα δεν ζεί) που υπήρξαν φοιτητές και επίσης πατέρας ενός τρίτου παιδιού που είναι μαθητής της τρίτης Λυκείου. Επομένως έχω άμεσο ενδιαφέρον για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της παιδείας.

Ταυτόχρονα είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και πάντα ήμουν και θα είμαι υπέρ της δημόσιας και δωρεάν παιδείας και για τα πανεπιστήμια ειδικά, όπως ακριβώς ορίζει το άρθρο 16  παρ. 5 του Συντάγματος: “Η ανώτατη εκπαίδευση παρέχεται αποκλειστικά από ιδρύματα που αποτελούν νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου με πλήρη αυτοδιοίκηση».

Ως εκ τούτου είμαι υπέρ του δίκαιου αγώνα που δίνουν οι φοιτητές κατά της ιδιωτικοποίησης των πανεπιστημίων. Και θα είμαι πάντα δίπλα στους αγώνες που αφορούν το ίδιο το μέλλον τους, δηλαδή το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Καλώ την κ. Κλείτου να κατεβάσει το δυσφημιστικό δημοσίευμά της.

Καλώ τους πολίτες, την κοινωνία να καταδικάσει όχι μόνο το δημοσίευμα της κ. Κλείτου, αλλά να καταδικάσει την προσπάθεια της κυβέρνησης για την κατάργηση της δημόσιας παιδείας.

Βόλος 10-2-2024»

 

Διαβάστε επίσης:

Έφτασε σε σημείο ο Άδωνης να προκαλεί τον Ανδρουλάκη να κάνει μήνυση στον Δημητριάδη 

Πυρά του Αντώνη Κανάκη για τους δημοσιογράφους: «Ένα κομμάτι τους είναι χρωματισμένο κι εξυπηρετεί συμφέροντα»

Τέμπη: Σοκαριστικά βίντεο που ξυπνούν μνήμες από την τραγωδία

Απτόητη η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να κάνει επίδειξη πλούτου

Κασσελάκης: Είναι καιρός να σηκώσουμε όλοι μας ανάστημα

Στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου οι αγρότες – Άνοιξαν τα διόδια, ένταση στην κινητοποίηση

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά