Newsroom

Newsroom

Πλήρη διαγραφή χρεών από το Ειρηνοδικείο Λάρισας

Το Ειρηνοδικείο Λάρισας έβγαλε απόφαση με την οποία διαγράφεται το σύνολο των χρεών άνεργης δανειολήπτριας (26179 ευρώ) που έπρεπε να…

dik

Το Ειρηνοδικείο Λάρισας έβγαλε απόφαση με την οποία διαγράφεται το σύνολο των χρεών άνεργης δανειολήπτριας (26179 ευρώ) που έπρεπε να καταβάλει στην τράπεζα.
Είναι η πρώτη φορά που δικαστήριο αποφασίζει την πλήρη διαγραφή χρεών δανειολήπτη αφού στην πλειοψηφία προηγούμενων αποφάσεων επιτυγχάνονταν διαγραφή χρεόυς 50-60%.
Ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας αφού ανοίγει το δρόμο για παρόμοιες αποφάσεις στο μέλλον.Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς των τραπεζών ότι η δανειολήπτρια δεν προσδιορίζει από «πού» βρίσκει το ποσό για το κόστος διαβίωσης αυτής και της οικογένειάς της, αν και εμπεριέχονται στο δικόγραφο της αίτησης τα στοιχεία της μόνιμης αδυναμίας πληρωμής και τα απαραίτητα έγγραφα.
Την υπεράσπιση της δανειολήπτριας είχε αναλάβει η Κίνηση Πολιτών Δανειοληπτών Λάρισας μαζί με το ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως