Πλεύρης: Επικό τρολάρισμα για τον γάμο του πατέρα του – «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα»

Είστε έτοιμοι για νέο επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες;

Πλεύρης γάμος

Οικογενειακό δράμα φαίνεται πως έχουμε στην πολιτική σκηνή της χώρας, καθώς ο γνωστός σε όλους μας Θάνος Πλεύρης φαίνεται πως δεν πήρε και με τον καλύτερο τρόπο τον γάμο του πατέρα του, Κωνσταντίνου, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός για την παρουσία του στα social media, εμφανώς ξενερωμένος έκανε ένα Tweet για να δείξει την ενόχληση του για το παραπάνω γεγονός, καθώς ανέφερε, με αρχαίο πάντα τρόπο, «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφορούν, ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη λέγεται ότι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ ο ίδιος ο πρώην υπουργός και νυν μέλος της κυβέρνησης δεν παρευρέθηκε στον γάμο, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο δράμα που παρακολουθούμε.

Εμείς από πλευράς μας θέλουμε να ευχηθούμε στο ζευγάρι να ζήσει και να μακροημερεύσει και να χαρεί τις πρώτες στιγμές του γάμου του, με το παραπάνω σκηνικό να είναι το μοναδικό επεισόδιο από τις Οικογενειακές Ιστορίες που θα συμμετέχει.

Σας αφήνουμε με ένα τυχαίο βίντεο:

 

@greek.series._._ #οικογενειακέςιστορίες #fyyyyyyyyyyyyyyyy #mpesfypgamw #fyp ♬ Παύλο μου – Greek sereis ||8.4k||

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…