ΠΚΜ για προσκλήσεις παρέλασης: Συγγνώμη λάθος

Το ντροπιαστικό σχεδιάγραμμα  της διάταξης του χώρου της παρέλασης που θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προορίζονταν μόνο για…γυναίκες και την οποία εξασφάλισε το koutipandoras.gr, προκάλεσε Σάλο και μεγάλη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

4600530

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε,  η προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ελένη Κωνσταντίνου, οι προσκλήσεις αυτές δόθηκαν εκ παραδρομής, καθώς επρόκειτο για έντυπα που προορίζονταν για καταστροφή.  

«Οι συγκεκριμένες προσκλήσεις ίσχυαν πριν από 15 χρόνια. Φέτος δεν υπάρχει κανένα διάζωμα. Η εξέδρα είναι ενιαία και όλοι κάθονται με όλους. Εκ παραδρομής και από λάθος, αντί των κανονικών προσκλήσεων δόθηκαν αυτές που προοριζόταν για το μηχάνημα καταστροφής» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κωνσταντίνου στο GRTimes.

Έρευνα για το λάθος

Στο μεταξύ όπως τόνισε η προϊσταμένη του Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας, οι συγκεκριμένες προσκλήσεις που έχουν μοιραστεί είναι άκυρες, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια διαμοιρασμού τους.

«Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συγκεκριμένες προσκλήσεις είναι άκυρες, δεν θα ισχύσουν στην παρέλαση και όσοι τις έχουν ήδη προμηθευτεί θα πρέπει να περάσουν από το αυτοτελές γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας προκειμένου να παραλάβουν τις κανονικές. Ταυτόχρονα, ξεκινάμε έρευνα για να δούμε πώς ακριβώς οι προσκλήσεις που προορίζονταν για καταστροφή έφτασαν να μοιραστούν σε επισήμους και δημοσιογράφους».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη