Πήρε θέση ο Μπαρτζώκας για Τέμπη και πανό: Είναι υγεία να εκφράζει ο κόσμος την οργή του

«Το να καίγονται άνθρωποι από σύγκρουση τρένου, όπως καίγονται ξύλα στο τζάκι, είναι κάτι που σοκάρει», σημείωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού

Screenshot 8

Ο Ολυμπιακός πέτυχε χθες μια σημαντική νίκη επί της Μπαρτσελόνα αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε ιεράρχησε το ζήτημα με την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ ταυτόχρονα πήρε θέση και για τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της χώρας τις τελευταίες ημέρες.

«Πριν τις ερωτήσεις, ήθελα να εκφράσω και εγώ με τη σειρά μου την οδύνη όλων μας μέσα στην ομάδα και εμένα προσωπικά, για αυτό που συνέβη στα Τέμπη. Ήταν δύσκολο να παίξουμε στο Μιλάνο και στη Ρόδο, δεν ήθελα να το πω για να μην το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία.

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην τον άγγιξε. Επειδή είμαι πατέρας το να καίγονται άνθρωποι από σύγκρουση τρένου, όπως καίγονται ξύλα στο τζάκι, είναι κάτι που σοκάρει», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού σε μεγάλη φόρτιση και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Πολλοί πιστεύουν ότι στον αθλητισμό οι πολίτες που ασχολούνται είναι δεύτερης κατηγορίας. Υπάρχουν τέτοιοι, αλλά υπάρχει η υγιής, με σεβασμό αντίδραση του κόσμου για αυτό που συνέβη χωρίς βία. Να εκφράσουμε τη στεναχώρια, την οδύνη, τη θλίψη μας.

Ήμασταν επηρεασμένοι, στο Μιλάνο είδα τη στεναχώρια τον ανθρώπων, στην Τουρκία υπήρχε πανό. Αυτό που πρέπει είναι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο σε κανέναν. Τα ευχολόγια είναι ωραία, το μόνο που θέλω να πω είναι πως η αντίδραση είναι κάτι πολύ υγιές».

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…