Newsroom

Newsroom

Πιο δημοφιλής από ποτέ στη Ρωσία ο Πούτιν

Σε νέο ρεκόρ διαμορφώθηκε η δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη χώρα του, καθώς άγγιξε τον Αύγουστο το 87%,…

putin

Σε νέο ρεκόρ διαμορφώθηκε η δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη χώρα του, καθώς άγγιξε τον Αύγουστο το 87%, το υψηλότερο επίπεδο έξι ετών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ανεξάρτητου κέντρου Levada.

Το 87% των Ρώσων τάσσονται υπέρ των ενεργειών του Πούτιν, ενώ το ποσοστό αυτών που δεν είναι ικανοποιημένοι μαζί του υποχώρησε στο 13% για τον Αύγουστο, από 34% που ήταν τον Ιανουάριο. Σημειώνεται ότι η δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου έχει αυξηθεί από τον Ιανουάριο κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες.

Θετική πορεία ακολούθησε, όμως, και η δημοτικότητα του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, φθάνοντας στο 71% για τον Αύγουστο, από 48% που ήταν τον Ιανουάριο.

Το 66% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι χώρα «βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση» (έναντι 43% τον Ιανουάριο), ενώ το 19% έχει αντίθετη γνώμη (έναντι 41% τον Ιανουάριο).

Η δημοτικότητα του Βλαντίμιρ Πούτιν ξεπέρασε το 80% μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία τον Μάρτιο, ενώ δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από το 60% από την έλευσή του στο Κρεμλίνο το 2000.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…