Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης βάζει τον Μαρινάκη να κάνει πολύ βρόμικη δουλειά, παραμονή των Θεοφανείων»

Ο κ. Καπνισάκης προκάλεσε αναστάτωση στο Μέγαρο Μαξίμου αποκαλύπτοντας ότι πριν τις εκλογές του 2019, ο Αντώνης Διαματάρης πρότεινε στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

mitsotakis marinakis 05

Για αναπάντητα ερωτήματα εκ μέρους της κυβέρνησης κάνουν λόγο πηγές της Κουμουνδούρου, αναφορικά με τα όσα αποκάλυψε ο Μανώλης Καπνισάκης, στην αποκλειστική συνέντευξή του στο Documento. Συγκεκριμένα, κ. Καπνισάκης αποκάλυψε ότι πριν τις εκλογές του 2019, ο Αντώνης Διαματάρης πρότεινε στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καπνισάκης  επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ο Στ. Κασσελάκης αρνήθηκε την πρόταση.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: «Όσες ύβρεις και χαρακτηρισμούς κι αν εκτοξεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η αλήθεια είναι επίμονη και δεν μπορεί να κρυφτεί» , επισημαίνοντας ότι παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα:

Θα μας απαντήσουν επιτέλους αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ζητήσει ή όχι προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του;

-Ενημερώθηκε τελικά ο κ. Μαρινάκης ποιο ήταν το υπουργείο που προτάθηκε στον κ. Κασσελάκη πριν από τις εκλογές του 2019;

Είναι ενδιαφέρον ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά σε δημοσιογραφική ερώτηση ότι «δεν έχει υπάρξει ποτέ προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη». Επιμένει σε αυτό;

«Είναι προφανές ότι η πρωινή γραμμή περί «fake news» έχει πάει περίπατο, όπως είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Μητσοτάκης βάζει τον κ. Μαρινάκη να κάνει πολύ βρώμικη δουλειά, παραμονή των Θεοφανείων» καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, κληθείς να σχολιάσει την αναφορά που έκανε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε πως «δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ. Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ. Κασσελάκη».

 

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…