Newsroom

Newsroom

Πήρε την ισοπαλία στο τέλος η Εθνική – Δραματικός αγώνας με ξύλο και 2 κόκκινες

Με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς πήρε το προβάδισμα με 0-1 η Βοσνία στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης» αλλά η Ελλάδα ισοφάρισε στο 96ο λεπτό του αγώνα με τον Τζαβέλα, παίρνοντας την ισοπαλία σε έναν αγώνα με μεγάλη ένταση καθώς και οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες.

5828dfbe1dc524f7738b471b

Η ένταση υπήρχε από την αρχή του αγώνα, λόγω των επεισοδίων στον σταθμό του Ηλεκτρικού, αλλά μεταφέρθηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν αρκετά σκληρά.

Οι Βόσνιοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μετά τη χαμένη ευκαιρία του Μήτρογλου στο 14ο λεπτό, ο Τζέκο στο 17 δέχθηκε πολύ καλή πάσα στην πλάτη της άμυνας αλλά έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 21ο λεπτό ο Χαϊροβιτς έκανε ένα πολύ επικίνδυνο σουτ που όμως πέρασε άουτ, ενώ στο 22ο Τζέκο βρέθηκε και πάλι μόνος του απέναντι στον Καρνέζη που όμως μπλόκαρε το σουτ.

Στο 32ο λεπτό όμως, οι Βόσνιοι πήραν προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς. Η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και αφού χτύπησε στην πλάτη του Καρνέζη κατέληξε στα δίχτυα της Εθνικής.

Στη συνέχεια ο αγώνας διεκόπη για 3 λεπτά λόγω των πανηγυρισμών των χιλίων Βόσνιων, οι οποίοι άναψαν καπνογόνα και πέταξαν φωτοβολίδες στις κερκίδες των Ελλήνων φιλάθλων.

Η Εθνική έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν από πάσα του Σάμαρη, ο Μήτρογλου πήρε τη μπάλα αλλά έκανε κακό τελείωμα.

Στο 55ο λεπτό ο Φορτούνης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στο 67ο λεπτό ο Τζέκο έχασε ευκαιρία να κάνει το 0-2 με τον Καρνέζη να αποκρούει το σουτ και στο 72ο λεπτό ο Μήτρογλου δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Έτσι φτάσαμε στο 79ο λεπτό όταν σημειώθηκε μεγάλη ένταση. Μετά από ένα μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου στον Τζέκο, ο Βόσνιος επιθετικός εκνευρίστηκε και κατέβασε το σορτσάκι του Παπασταθόπουλου, την ώρα που έπεφταν αντικείμενα από την εξέδρα. . Σχεδόν όλοι οι παίκτες μαζεύτηκαν στο σημαιάκι του κόρνερ με τον Παπαδόπουλο να ρίχνει κουτουλιά στον Χαΐροβιτς. Έτσι, ο Τζέκο πήρε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε και ο Παπαδόπουλος με απευθείας κόκκινη έφυγε επίσης από τον αγώνα.

Τελικά, η Ελλάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού όταν με τρομερό σουτ ο Τζαβέλλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βόσνιων, με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να ξεσπούν σε τρελούς πανηγυρισμούς για τον πολύτιμο βαθμό!

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Μανιάτης (61′ Γιαννιώτας), Σάμαρης, Μάνταλος (86′ Καρέλης), Φορτούνης, Σταφυλίδης, Μήτρογλου

Βοσνία (Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς (70′ Σούνιτς), Κολάσινατς, Βράνιες, Ιμπίσεβιτς (84′ Ντούριτς), Πιάνιτς, Τζέκο, Λούλιτς, Ζουκάνονιτς, Χαϊροβιτς (87′ Μπίτσακσιτς), Γιάγιαλο

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…