Newsroom

Newsroom

Πέθανε ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης – Το «αντίο» της συζύγου του

«Εγώ σε περιμένω να γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας άγγελε μου»

Καταγραφή 9

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο με τον θάνατο του Τόλη Τσιμογιάννη, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με τις επιτυχίες «Κρύβε λόγια» και «Και κάνεις και ζημιές».

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Το 1983 έκανε και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα σ΄αγαπώ παντοτινά» ενώ το 1984 κυκλοφορεί το δίσκο «Μα δεν ήρθες εσύ». Ακολούθησε η περιοδεία στις ΗΠΑ, ενώ το 1989 επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το 1990 κυκλοφορεί ο δίσκος «Κρύβε λόγια» με το τραγούδι «Και κάνεις και ζημιές» να σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία. Ακολουθήσουν άλλες επτά δισκογραφικές δουλειές με μεγάλες επιτυχίες.

Ο Τόλης Τσιμογιάννης εγκατέλειψε το τραγούδι για μερικά χρόνια, ενώ επέστρεψε το 2013 όπου εμφανιζόταν σε διάφορα κέντρα της Αττικής και της επαρχίας.

Η σύζυγός του σε μια συγκινητική ανάρτηση έγραψε:

«Έφυγες καρδούλα μου, έφυγες. Μου άφησες ένα κενό και πόνο. Πάντα με ρωτούσες τι να κάνουμε, τώρα δεν με ρώτησες τίποτα, πήρες την απόφαση μόνος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Εγώ σε περιμένω να γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας άγγελε μου».

 

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Screenshot 2024 05 19 145142

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Το θέμα της ταινίας τοποθετείται στο Μεξικό του σήμερα. Η δικηγόρος Ρίτα πρέπει να βοηθήσει…