Πες τα χρυσόστομε!

Επιτέλους, ο Κυριάκος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...

ΕΚ - Μητσοτακης

Επιτέλους, ο Κυριάκος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Έβαλε τα δυο πόδια του ψευτονταή Τσίπρα σ’ ένα παπούτσι. Μετά τις ψευτοεπικοινωνιακές μαγκιές και τον αδιανόητο ακτιβισμό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απέχει από τις ψηφοφορίες στην Βουλή απαιτώντας την άμεση προσφυγή σε εκλογές, ο Μητσοτάκης μίλησε ως ηγέτης. Ως υπερασπιστής της “κοινοβουλευτικής – και όχι της πεζοδρομιακής – δημοκρατίας, και του συντάγματος”.

Διότι όπως σωστά σημειώνει: “απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης της Βουλής, επειδή πριν από λίγες μέρες έκανε [ο Τσίπρας] πρόταση δυσπιστίας, «έφαγε τα μούτρα του» και 156 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν την εμπιστοσύνη τους σε αυτή την κυβέρνηση”.

Δίκιο έχει ο αρχηγός. Δε δικαιούται κάποιος ουτιδανός Τσίπρας να ζητάει εκλογές επειδή θεωρεί, τάχα μου δήθεν, ότι η Βουλή είναι απονομιμοποιημένη. Όταν τον Ιούνιο του 2019 ο Κυριάκος ως αρχηγός της τότε αντιπολίτευσης χαρακτήριζε “απονομιμοποιημένη” την κυβέρνηση Τσίπρα και απείχε από τις ψηφοφορίες στην Βουλή καλώς έπραττε τότε. Αυτό απαιτούσε ο κοινοβουλευτισμός και η συνταγματική τάξη, τότε. Άλλωστε τη δημοκρατική τάξη και το σύνταγμα μόνο ο Κυριάκος και ο Γεραπετρίτης μπορούν να τα ερμηνεύουν σωστά. Και να τα υπερασπίζονται σύμφωνα με τα συμφέροντα της ανωτέρας ημών τάξεως!

Ως εκ τούτου ο Ράμμος δρα αντισυνταγματικώς ως πρόεδρος της ανεξάρτητης ΑΔΑΕ, διότι δεν ευθυγραμμίζεται με τον συνταγματικώς δρώντα Ντογιάκο. Ποίος είναι ο Ράμμος που θα τα βάλει με τον Κυριάκο; Ένα “delivery boy του ΣΥΡΙΖΑ” είναι, “η πέμπτη φάλαγγα του Τσίπρα” όπως λέει ο ατρόμητος βουλευτής Μαρκόπουλος που τον κατηγορούν για μακαρθισμό καιγκεμπελισμό (ας αναπαύονται ήσυχες οι ψυχούλες των λατρευτών μας Μακάρθι και Γκέμπελς)!

Αντισυνταγματικές, και κατά του κράτους δικαίου του Κυριάκου, είναι οι ελαττωματικές ιδέες του Ράμμου, ο οποίος σε παλαιότερο άρθρο του σημείωνε:

“Ο νικητής των εκλογών θεωρεί ότι δικαιούται να τα παίρνει όλα (Winner  takes all). Μια τάση υποτίμησης των αντιβάρων εξουσίας …είτε αυτά είναι μια συνταγματική ή κοινή δικαιοσύνη που έχει τη δυνατότητα να ακυρώνει επιλογές κυβερνώντων οι οποίοι διαθέτουν τη λαϊκή πλειοψηφία, είτε είναι ένας Τύπος ζωντανός, ερευνητικός και αντικομφορμιστικός απέναντι στην εξουσία, είτε -τέλος- είναι οι ανεξάρτητες αρχές”.

Στους αποσυνάγωγους δικαστές κατατάσσεται του λοιπού ο Ράμμος του παρακράτους Τσίπρα και των ρυπαρών δικτύων Βαξεβάνη. Παρέα με τους Σαρτζετάκη και Δελαπόρτα της υπόθεσης της δολοφονίας Λαμπράκη, και της Τουλουπάκη της Novartis, οι οποίοι δεν συνεμορφώθησαν προς τας ημετέρας υποδείξεις!

Διότι αγαπητοί φίλοι, πίστη στη δημοκρατία και στον κοινοβουλευτισμό που πρεσβεύει ο Μητσοτάκης σημαίνει ότι:

– Είναι επιβεβλημένες οι επισυνδέσεις της ΕΥΠ, σε αρχηγούς κομμάτων, σε υπουργούς και συζύγους, στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, σε δημοσιογράφους και επιχειρηματίες. Ακόμα και στην πρόεδρο της δημοκρατίας αν η περίστασις και ο Κυριάκος το απαιτεί…

– Κράτος δικαίου είναι το κράτος του κέρδους -και της αισχροκέρδειας όταν το εθνικό συμφέρον το επιτάσσει- των φίλων επιχειρηματιών, των δικών μας παιδιών που φυλάττουν τις “Θερμοπύλες” της θρησκείας, της πατρίδος και της αγίας οικογένειας.

Και μη ξεχνάτε το ηθικό μας πλεονέκτημα έναντι των κατσαπλίαδων της Αριστεράς. Τους βγαλμένους από τα σπλάχνα της παρατάξεως εντιμότατους φίλους του Κυριάκου όπως οι: Φρουζής, Μίχος, Φθουριώτης, Πάτσης, Χειμάρας, Φλώρος, και ο τέως…

– Ομοίως τους εντιμότατους συνεργάτες όπως οι: Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης, Χατζηδάκης, Δρ Πατούλης, ο Κοντολέων, και ο κάθε “πειναλέων” υπασπιστής της αυτού μεγαλειότητος. Ο αυλάρχης Γεραπετρίτης και ο τέως σταυλάρχης Δημητριάδης…

ΥΓ: Στο δίλημμα των εκλογών “Δημοκρατία ή εκτροπή”, απαντάμε: Εκτροπή και ψέμα και συκοφαντία και παραπληροφόρηση και ευτέλεια και τοξικότητα προκειμένου να μην επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πες κι εσύ Άρη. Είναι πολλλά τα λεφτά;

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη