Newsroom

Newsroom

Περιπολικό τραυμάτισε πεζή, διαψεύδεται η εγκατάλειψη

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, περιπολικό παρέσυρε διερχόμενη κοπέλα. Το συμβάν έλαβε χώρα στον Κορυδαλλό, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 171, περίπου…

peripoliko

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, περιπολικό παρέσυρε διερχόμενη κοπέλα. Το συμβάν έλαβε χώρα στον Κορυδαλλό, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 171, περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Η κοπέλα είναι η 25χρονη Πωλίνα Κελεμπεσιώτη, η οποία πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού.
Έμεινε για περίπου 15 λεπτά αιμόφυρτη στο δρόμο, μέχρι να την παραλάβει το ασθενοφόρο. Έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και χειρουργήθηκε. Το αν γλίτωσε ή όχι τον κίνδυνο, δεν είναι ακόμη γνωστό.

Η Τροχαία επιβεβαίωσε το γεγονός, αρνήθηκε ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.


Οι καταγγελίες

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το περιπολικό, με αριθμό πινακίδας Ε.Α 23542, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και χτύπησε την κοπέλα ενώ περνούσε το δρόμο. Οι αυτόπτες μάρτυρες αρνήθηκαν να καταθέσουν όταν η αστυνομία έφτασε στον τόπο του ατυχήματος.

Η διάψευση

Ο Δήμος Κορυδαλλού αμέσως κινητοποιήθηκε προκειμένου να βρεθούν μάρτυρες. Σε ανακοίνωση η οποία εξεδόθη σήμερα (Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου) διευκρινίζεται ότι οι πληροφορίες περί εγκατάλειψης της νεαρής κοπέλας και περί παραβίασης κόκκινου σηματοδότη από το περιπολικό δεν ευσταθούν.

“Αναζητούνται μάρτυρες τροχαίου. Την Παρασκευή 1/2/2013 στις 15:30 τραυματίστηκε σοβαρά η Πωλίνα Κελεμπεσιώτη από διερχόμενο περιπολικό στη Γρηγορίου Λαμπράκη (Γρ. Λαμπράκη 171). Το κορίτσι μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας και βρίσκεται στην εντατική. Ζητούνται μάρτυρες που να είδαν το περιστατικό για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τροχαίου. Παρακαλώ μην την αγνοήσετε. Φήμες που κυκλοφορούν πως το περιπολικό πέρασε με κόκκινο και πως η Πωλίνα εγκαταλείφθηκε, δεν ευσταθούν αφού στο σημείο δεν υπάρχει σηματοδότης και το περιπολικό δεν έφυγε απ’το σημείο. 6976754730 [email protected]

Το Σάββατο η Πωλίνα βγήκε από το χειρουργείο, παρέμενε ωστόσο στην εντατική, με την κατάστασή της να είναι ακόμη κρίσιμη.

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…