Newsroom

Newsroom

Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής : Αντισυνταγματικός ο νόμος για την αξιολόγηση των δημoσίων υπηρεσιών

Για σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας κάνει λόγο η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  για την αξιολόγηση των δημοσίων υπηρεσιών βάσει του…

perifereia attikis

Για σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας κάνει λόγο η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  για την αξιολόγηση των δημοσίων υπηρεσιών βάσει του Ν.4250/2014.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσης του  εκφράζει την αντίθεσή του στο σύστημα αξιολόγησης του Ν. 4250/2014, το οποίο εμφανίζει προφανή κενά.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  αποφασίστηκε να μην  εφαρμοστεί η αξιολόγηση των δημοσίων υπηρεσιών. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν αναλυτικά ότι: “Μέχρι την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας σχετικά με τη συνταγματικότητα ή μη των διατάξεων του Ν. 4250/2014 και την ανάληψη των αναγκαίων νομοθετικών πρωτοβουλιών και, σε κάθε περίπτωση, την παροχή των αναγκαίων διευκρινίσεων και συμπληρώσεων του νομοθετικού καθεστώτος, υφίσταται αδυναμία εφαρμογής της αξιολόγησης του Ν. 4250/2014, λόγω της οποίας ζητούμε από την Κυβέρνηση να αναλάβει όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος σύμφωνα με το Σύνταγμα”.

Τέλος αναφέρουν  ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο υποστηρίζει ότι η αξιολόγηση του προσωπικού της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να βασίζεται στην αποτελεσματικότητα και στην αξιοκρατία.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…