Newsroom

Newsroom

Περίεργη επίθεση στα αυτοκίνητα της Ρ. Μακρή και στενού συνεργάτη της

Φθορές στο βουλευτικό αυτοκίνητο της Ραχήλ Μακρή και σ’ εκείνο του συνεργάτη της Φώτη Λιακέα προκλήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής,…

makri 10

Φθορές στο βουλευτικό αυτοκίνητο της Ραχήλ Μακρή και σ’ εκείνο του συνεργάτη της Φώτη Λιακέα προκλήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες της υπόθεσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr το αυτοκίνητο της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, βρέθηκε με ραγισμένο το παρμπρίζ, ενώ εκείνο του συνεργάτη της, το οποίο σημειωτέον δεν ήταν σταθμευμένο στην ίδια περιοχή αλλά αρκετά χιλιόμετρα μακριά, είχε κομμένα τα σωληνάκια της βενζίνης.  

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι τα δύο περιστατικά δεν συνδέονται, προκαλεί όμως υποψίες το γεγονός ότι τα δύο οχήματα υπέστησαν φθορές το ίδιο βράδυ, γεγονός που πιθανότατα δεν οφείλεται σε τυχαία περιστατικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που άνδρες της αντιτρομοκρατικής επισκέφτηκαν το σπίτι της βουλευτή και πήραν αποτυπώματα, προκειμένου να προχωρήσουν στη διερεύνηση της υπόθεσης.