Πάτρα - Ραγδαίες εξελίξεις: «Έρχονται έξι νέες διώξεις» – Ποιους αφορούν

Έρχονται έξι νέες διώξεις για την υπόθεση που έχει στοιχειώσει ολόκληρη την χώρα.

NewsRoom 24/05/2022 | 13:23

Ενώ μέχρι στιγμής είναι προφυλακισμένη μόνο η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα,  η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, είναι πλέον θέμα λίγων ημερών να ασκηθούν νέες διώξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα, έρχονται έξι νέες διώξεις για την υπόθεση που έχει στοιχειώσει ολόκληρη την χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής:

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας», είπε αρχικά.

Ποιους αφορούν

Σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο: «Συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.