Newsroom

Newsroom

Πάτρα-Γυναικοκτονία: Εκτός κινδύνου η γυναίκα που μαχαίρωσε ο σύντροφός της

«Μανούλα μου, σε σκότωσε…» φώναζε το παιδί της

Έκτος κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μία 25χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 28χρονο σύντροφό της, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, στην Πάτρα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

 

Το πειρστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ. Ρούφου και Σκαγιοπουλείου, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια».

Όσον αφορά το περιστατικό, ο άνδρας και η γυναίκα διαπληκτίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, για άγνωστο ακόμα λόγο, σε εξωτερικό χώρο, στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου. Στην συνέχεια ο 28χρονος επιτέθηκε εναντίον της 25χρονης και την έπληξε με μαχαίρι τέσσερις φορές στην ωμοπλάτη και μία φορά στο λαιμό.
Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε, μαζί με το παιδί ζήτησαν  βοήθεια.

Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να εντοπίσουν τι έχει συμβεί και να καλέσουν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ο σύντροφος της 25χρονης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ  σε βάρος του 28χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πηγή: Tempo24News

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…