Πατέρας 11χρονης που παρενοχλήθηκε από δάσκαλο: Πώς περιγράφει τα μηνύματα στο κινητό της

«Ο δάσκαλος άρχισε να το χοντραίνει»

iphone 388387 1920 1

Για τις συνομιλίες που είχε η 9χρονη κόρη του με τον 48χρονο δάσκαλό της, μίλησε ο πατέρας της ανήλικης η οποία δεχόταν μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο από το δάσκαλό της.

Για την υπόθεση του δασκάλου, μίλησε ο ίδιος ο πατέρας της μαθήτριας ο οποίος συγκέντρωσε τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο εκπαιδευτικός στην κόρη του. Ο ίδιος ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία στη συνέχεια προχώρησε σε σύλληψη του δασκάλου.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας, το ενδιαφέρον του κίνησε όταν η μικρή του είπε ο δάσκαλος της γυμναστικής της ζήτησε να κάνουν ιδιαίτερα μέσα στην τάξη. Στη συνέχεια ζήτησε από την κόρη του να δει τα μηνύματα στο viber που ανταλλάζανε με το δάσκαλο και έτσι άρχισε να ξεδιπλώνεται  η ιστορία.

Αν και η 11χρονη είχε σβήσει τα μηνύματα, αποκάλυψε στον πατέρα της ότι ο δάσκαλος της έλεγε κάποια πράγματα που δεν της άρεσαν όπως πόσο όμορφη είναι και ότι θέλει να την σφίξει στην αγκαλιά του.

«Της είπα ότι πρέπει να έχω πλήρη εικόνα των μηνυμάτων. Να μου τα λέει όλα κάθε φορά που στέλνει μήνυμα. Αυτό έγινε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, την Πέμπτη  ο δάσκαλος άρχισε να το χοντραίνει», ανέφερε ο πατέρας μιλώντας στο OPEN TV το πρωί της Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 48χρονος εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο μεταξύ άλλων να μην πλησιάζει ούτε να επικοινωνεί με τα παιδιά. Ο πατέρας της μικρής μαθήτριας όμως ζητεί απονομή δικαιοσύνης.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη