Newsroom

Newsroom

Παρενέβη η Δικαιοσύνη για τις αθλιότητες του "πατέρα Κλεομένη"

Κυκλοφορεί εδώ και κάποιους μήνες στο διαδίκτυο ένας γραφικός μοναχός ο οποίος γυρίζει βιντεάκια, τα αναρτά στο youtube και όπως κάθε γελοία περίπτωση στη χώρα, καταφέρνει να γίνεται διάσημος. Ο μοναχός τα έχει βάλει κατά καιρούς με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, έχει δείρει ΑΤΜ, ενώ κατάφερε να προκαλέσει μέχρι και την αντίδραση οπαδών του Ολυμπιακού γιατί τους αποκάλεσε ειδωλολάτρες επειδή λέει φωνάζουν «θρύλε Θεέ».

596f579f1dc52415248b4a44

Μέχρι χθες, ο εν λόγω κύριος, αποτελούσε απλώς μια ακόμη γραφική φιγούρα που προσέφερε γέλιο και μερικά παραπάνω κλικς αν κάποιο σάιτ αναρτούσε μ’ έναν πιασάρικο τίτλο κάποια από τις γελοιότητές του. Επηρμένος όμως από την αναγνωρισιμότητα, ο μοναχός ξεπέρασε τα όρια προσβάλλοντας βάναυσα και χυδαία τη μνήμη συνανθρώπων μας.

Ο γραφικός αυτός τύπος βρέθηκε στη Λάρισα και μπροστά στο μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων άρχισε να φτύνει και να πετάει αβγά. Κι όλα αυτά διανθισμένα με ύβρεις που όμοιές τους θα περίμενες ν’ ακούσεις μόνο από κάποιον νενοναζί χρυσαυγίτη ο οποίος δεν έχει ακόμη αντιληφθεί την προσπάθεια του κόμματός του να θάψει στη λήθη τον εκπεφρασμένο θαυμασμό για τις θηριωδίες του ναζισμού.

Μετά και την τελευταία αθλιότητά του πάντως μπροστά στο μνημείο του Ολοκαυτώματος, την οποία επίσης ανάρτησε στο youtube, παρενέβη η Δικαιοσύνη σχηματίζοντας δικογραφία κατά του αυτοαποκαλούμενου πατέρα Κλεομένη και άλλων τριών δραστών για την βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη