Newsroom

Newsroom

Παρέμβαση Πολάκη για την δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ: «Γιατί δεν με καλείτε να καταθέσω για τους 22 παράνομους διορισμούς;»

Ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖA-ΠΣ έχει καταθέσει μήνυση και παρέμβαση στη Βουλή αναφορικά με την στροφή 180 μοιρών της διοίκησης του ΕΟΔΥ

5561867 1

«Γιατί δεν με καλείτε να καταθέσω στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους 22 παράνομους διορισμούς;», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης, στηλιτεύοντας τη στάση του προέδρου και του εισαγγελέα του δικαστήριου που εκδικάζουν εδώ και δυο συνεδριάσεις την υπόθεση για την κακουργηματική δίωξη για την «παρέα» του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Υπενθυμίζεται ότι ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖA-ΠΣ έχει καταθέσει μήνυση και παρέμβαση στη Βουλή αναφορικά με την στροφή 180 μοιρών της διοίκησης του ΕΟΔΥ, σχετικά με τη με δικαστική υπόθεση με τις δεκάδες παράνομες προσλήψεις «ημετέρων» στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2011-2014, όπως αποκάλυψε το documentonews.gr.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει «Εμένα που κατέθεσα τη μηνυτήρια αναφορά για αυτήν την υπόθεση το 2016, γιατί δεν με καλείτε να καταθέσω; Έχω να συνεισφέρω πολλά, τόσο σε αυτή την υπόθεση, όσο και στην επόμενη με τους 74 παράνομους διορισμούς για τους οποίους η ζημιά υπολογίζεται στα 1,4 εκ € για τον οργανισμό».

«Σχετικά με τη συγκεκριμένη δίκη, κατέθεσα και επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον κ. Γεωργιάδη (που γλύτωσε τη δίωξη για απιστία για αυτήν την υπόθεση λόγω των δυο εκλογών του 2015) και περιμένω να μου εξηγήσει στην ολομέλεια της Βουλής για ποιο λόγο ο ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) απέσυρε την παράσταση πολιτικής αγωγής στο δικαστήριο αυτό; Σχετίζεται η αλλαγή στάσης του ΕΟΔΥ με την μετακίνηση του κ. Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας;», καταλήγει ο ίδιος.

Η ανάρτηση του Υπουργού 

Προς τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του δικαστηρίου που εκδικάζει εδώ και δυο συνεδριάσεις την υπόθεση για την κακουργηματική δίωξη της συμμορίας του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ, δηλαδή του υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ, προσωπικού φίλου του Άδωνι Γεωργιάδη και συνεργάτη του στο Υπουργείο Εργασίας, Σταμάτη Πουλή, της συζύγου του Πουλή και συνεργάτη του Άδωνι, Ανδρονίκης Θεοφιλάτου και ΣΙΑ, για τους 22 παράνομους διορισμούς συνεργατών του Άδωνη Γεωργιάδη, που ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο 250.000 ευρώ:

Εμένα που κατέθεσα τη μηνυτήρια αναφορά για αυτήν την υπόθεση το 2016, γιατί δεν με καλείτε να καταθέσω; Έχω να συνεισφέρω πολλά, τόσο σε αυτή την υπόθεση, όσο και στην επόμενη με τους 74 παράνομους διορισμούς για τους οποίους η ζημιά υπολογίζεται στα 1,4 εκ € για τον οργανισμό.

Σχετικά με τη συγκεκριμένη δίκη, κατέθεσα και επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον κ. Γεωργιάδη (που γλύτωσε τη δίωξη για απιστία για αυτήν την υπόθεση λόγω των δυο εκλογών του 2015) και περιμένω να μου εξηγήσει στην ολομέλεια της Βουλής για ποιο λόγο ο ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) απέσυρε την παράσταση πολιτικής αγωγής στο δικαστήριο αυτό; Σχετίζεται η αλλαγή στάσης του ΕΟΔΥ με την μετακίνηση του κ. Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας;

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…