Παρέμβαση Αποστολάκη στο documentonews.gr: «Σοβαρή παραβίαση του απορρήτου από Χαρδαλιά – Πρόκληση και απαξίωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις»

Ο κ. Αποστολάκης αφενός επισημαίνει την απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες αρκούνται στον ρόλο του παρατηρητή στις έκτακτες επιθεωρήσεις που προκάλεσε το εκρηκτικό φιάσκο στην 111 Πτέρυγα Μάχης και αφετέρου χαρακτηρίζει «σοβαρή παραβίαση» την αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών.

Με αφορμή την πρωτοφανή γκάφα του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος για λόγους προσωπικής προβολής έδωσε στη δημοσιότητα απόρρητο χάρτη από στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, ναύαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, καυτηριάζει στο documentonews.gr τα πεπραγμένα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας που πρέπει να προκάλεσαν πολλά χλευαστικά σχόλια στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην υπουργού:

«Είναι πρόκληση και απαξίωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις οι επιθεωρήσεις ασφαλείας για τη φύλαξη των αποθηκών καυσίμων από τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Οι επιθεωρήσεις ασφαλείας θα μπορούσαν να έχουν ανατεθεί στον ΑΓΕΕΘΑ ή στους αρχηγούς των τριών όπλων, οι οποίοι έχουν τους μηχανισμούς και τα αρμόδια στελέχη. Οι επιθεωρήσεις από τον υφυπουργό απαξιώνουν την υπόσταση, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία των στρατιωτικών, δίνοντας τη χειρότερη εικόνα προς τα έξω. Όσον αφορά στη διαχείριση των απόρρητων πληροφοριών, πρόκειται για σοβαρή παραβίαση από τον υφυπουργό, ο οποίος εμφανίστηκε σε φωτογραφία μπροστά σε απόρρητο χάρτη που αποτυπώνονταν η ακριβής θέση και η διάταξη των αποθηκών καυσίμων».

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…