Newsroom

Newsroom

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταγγελίες Βαξεβάνη περί «συμβολαίου θανάτου» εναντίον του

Tην παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσαν δημοσιεύματα με τις καταγγελίες – αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ότι βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.

δικαιοσύνη 0

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, ύστερα από τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης , στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθούν οι καταγγελίες του δημοσιογράφου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και από ποια πρόσωπα έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως η πρόκληση και προσφορά σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές θα ελέγξουν και τα επίμαχα δημοσιεύματα γύρω από τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η ζωή του δημοσιογράφου. 

Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στην Ασφάλεια, όπου αναμένεται να ξεκινήσει τον κύκλο των ερευνών λαμβάνοντας κατάθεση από τον Κώστα Βαξεβάνη.

Νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης γνωστοποίησε ότι ελήφθησαν άμεσα πρόσθετα μέτρα προστασίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη