Newsroom

Newsroom

Παρέμβαση Πολάκη: Θέτει εαυτόν στη διάθεση της Εξεταστικής

Μετά την άκαρπη συνάντηση του κλιμακίου της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, θέση για το ζήτημα παίρνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με σκοπό να προσπεραστούν τα εμπόδια που προέκυψαν.

591c51011dc5249b588b45a7

του Άγγελου Προβολισιάνου

Σε ερώτηση που θέσαμε στον Παύλο Πολάκη στη Βουλή σχετικά με το τι μπορεί γίνει μετά τη μη διαβίβαση περαιτέρω στοιχείων από την κ. Τουλουπάκη στην Εξεταστική Επιτροπή για το πολυδαίδαλο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε πως «υπάρχει κι άλλο μονοπάτι».

Διαβάστε επίσης: Προσκόμματα στο έργο της Εξεταστικής για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Όταν ζητήσαμε από τον κ. Πολάκη να μας εξηγήσει τι εννοεί, εκείνος αποκρίθηκε πως αφού τα στοιχεία δεν μπορούν να δοθούν στην Εξεταστική Επιτροπή μέσω της Εισαγγελίας λόγω του ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας, τότε μπορεί να κληθεί στην Εξεταστική Επιτροπή για να τα καταθέσει ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως πληροφορίες θέλουν τα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητούν την αναστολή της διερεύνησης της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ πέρα από τα στοιχεία που ήδη έχουν φτάσει στη Βουλή και αφορούν κυρίως δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του Άδωνη Γεωργιάδη. Ως εκ τούτου, η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη ίσως δώσει τη λύση για να προσπεραστούν τα προσκόμματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα ως προς τη διερεύνηση της υπόθεσης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. 

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

gefyra

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel η Θεσσαλία προσπαθεί να επουλώσει…

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

FS climate change

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

Το κλιματικό φαινόμενο Ελ Νίνιο συνέχισε να αποδυναμώνεται, αλλά δεν παρατηρήθηκε καμιά αλλαγή στη βασική…