Παραλήρημα από Μπέο: «Περιμένουμε τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ να έρθουν να πιάσουν τα φτυάρια»

Αντί παρεμβάσεων για την πόλη του Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος προτιμά χυδαίες επιθέσεις σε όποιον ζει και αναπνέει

image 7

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, για ακόμια μια μέρα μιλώντας για το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από την πόλη αντί απολογίας διάλεξε αυτή τη φορά να επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Α. Μπέος απεύθυνε πρόσκληση στον πρόερο του ΣΥΡΙΖΑ και στον σύντροφό του να πάνε στον Βόλο και να βοηθήσουν. Μια προόσκληση βέβαια με χαρακτηριστικά ομοφοβικής επίθεσης και τοξικής ειρωνείας…

«Να έρθει το συντομότερο, αλλά να πάρει και τον Τάιλερ, πώς τον λένε, όχι τον Τέιλορ τον ράφτη. Να έρθουν μαζί, να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια και να βοηθήσουμε. Είναι ευπρόσδεκτος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Στα της κακοκαιρίας ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ πως ατά 80% έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο Βόλο και κατά 65% η υδροδότηση,

Ωστόσο ο δήμαρχος Βόλου διευκρίνισε ότι το νερό δεν είναι πόσιμο καθώς οι αγωγοί γέμισαν ξανά με λάσπες. Σημείωσε ακόμα ότι στα χωριά θα αργήσει να αποκατασταθεί η βλάβη καθώς είναι δύσκολο να τα προσεγγίσουν τα συνεργεία, λόγω των καταστροφών στο οδόστρωμα.

Ο κ. Μπέος εκτίμησε ότι η βροχή που προκάλεσε ο Elias ήταν εντονότερη από εκείνη του Daniel σημειώνοντας χαρακτηριστικά:«Νόμιζα πως βρισκόμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα».

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…