Παραληρεί και απειλεί ο Γεωργιάδης (video)

Ιδιαίτερα μεγάλη ένταση υπήρξε στην συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής.

2338915

Ιδιαίτερα μεγάλη ένταση υπήρξε στην συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής.

Πρωταγωνιστές αυτή την φορά ήταν η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον τρόπο του απείλησε επί της ουσίας τον λαό που στις εκλογές έδωσε την διακυβέρνηση της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ και με το 62% στο δημοψήφισμα επιβεβαίωσε την ψήφο του, σημειώνοντας: «προσέξτε μήπως δεν ψηφίσουμε σήμερα και πάτε όλοι σπίτια σας».

Τη αφορμή για την αντιπαράθεση έδωσε η παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη με την γνωστό του τρόπο ο οποίος απαίτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη και έκανε λόγο για «τα μούτρα που έχει και έρχεται εδώ».
Η Θεανώ Φωτίου έκανε λόγο για «αμετροεπείς» και υπενθύμισε ότι υπουργοί της ΝΔ έλεγαν πως δεν θέλουν να τους κλέψει την δόξα ο Τόμσεν και να απολύσει εκείνος και όχι αυτοί.
«Το 61% του δημοψηφίσματος ήταν να μην επιστρέψουν οι κυβερνήσαντες. Και οι άνθρωποι που μας συναντούν στο δρόμο μας λένε «προσπαθήστε να μην πέσετε»», ανέφερε και πρόσθεσε: «Πιστεύει κανείς ότι εμείς που αγωνισθήκαμε 5 χρόνια, μεταλλαχθήκαμε μέσα σε 10 μέρες. Νομίζουν ότι πήγαμε στα όνειρά τους. Δεν ήρθαμε στα όνειρα τα δικά σας. Τα όνειρα τα δικά σας έγιναν εφιάλτες του ελληνικού λαού. Δεν θα συνεχίσουμε έτσι».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης την ρώτησε αν έχει φέρει τα λεφτά της από το Λονδίνο

Η αναπληρωτής υπουργός απάντησε ότι πρόκειται για «μία λάσπη που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια που, όχι τυχαία, συνέπεσε με την ψήφιση του ΕΝΦΙΑ». Υπενθύμισε πως εργαζόταν στην Αγγλία και είχε χρήματα από το 1991.

«Ήταν 80.000 λίρες και τα τελευταία 3 χρόνια έφερα στην Ελλάδα τις 50.000 λίρες», πρόσθεσε, υπό τις φωνασκίες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε σηκωθεί όρθιος.
Στον λεκτικό διαπληκτισμό παρενέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στο Προεδρείο: «του επιτρέπετε να βαρβαρίζει ελληνοφώνως και μας κάνετε νουθεσίες; Μίλησε επί ανύπαρκτου προσωπικού. Έκανε το σώου και έφυγε. Το σώου τελείωσε».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στράφηκε και κατά του Τριανταφυλλίδη λέγοντάς του «να φορέσει γραβάτα τώρα που ψηφίζει μνημόνιο», ενώ ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης του φώναζε «σοβαρέψου».

 

(φωτο Παναγόπουλος eurokinissi)

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή