#παραιτηθείτε, μία συγκέντρωση Δελφινάριο…

Μία άχρηστη συγκέντρωση στην ουσία της (απόψε στο Σύνταγμα) γιατί σε όλα τα άλλα είναι πολύ χρήσιμη. Πολύ και σε πολλούς, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους. Προσωπικά βέβαια τη θεωρώ μία φαιδρή συγκέντρωση.

57613cb51dc52459478b48ed

Εντελώς φαιδρή, όμως. Να παραιτηθούν αυτοί, γιατί; Για να έρθει η Νέα Δημοκρατία; Ο Άδωνις Γεωργιάδης; Ελάτε τώρα, ας είμαστε λίγο σοβαροί. Τι παραπάνω, τι χειρότερο θα έκανε η Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ; Πόσες περισσότερες υπογραφές θα έβαζε; Πόσα άλλα μνημόνια θα μας έφερνε;

Αλλά μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση, ειλικρινά, μου φτιάχνει τη μέρα. Μην σας πω πως θα πάω κιόλας, μας προσφέρεται το Δελφινάριο στο πιάτο, γιατί εμείς να απέχουμε δηλαδή. Το Δελφινάριο είναι κιτσαρία βέβαια. Μεγάλο το δίκιο σας.

Είναι μία χρήσιμη συγκέντρωση λοιπόν αυτή η άχρηστη (συγκέντρωση). Εξ ου και το promotion από Φίλη, Γεροβασίλη, Νεφελούδη και άλλους. Δεν είναι τυχαίο. Και είναι χρήσιμη γιατί συσπειρώνει την άλλη πλευρά. Μπροστά στα… «τέρατα» του παρελθόντος ακόμα και η ΠΑΣΟΚαρία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει συμπαθής (λέμε τώρα).

Το κίνημα της κατσαρόλας, στο Σύνταγμα. Κατσαρόλα η Εκάλη και η Νέα Ερυθραία. Οι #παραιτηθείτε, οι Μένουμε Ευρώπη. Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Ρε, μήπως την αποψινή συγκέντρωση την οργανώνει το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα;

Πηγή: efsyn.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…