Newsroom

Newsroom

Παππάς: Ώριμη και αποφασισμένη η Αριστερά

Για μεθόδους που θυμίζουν παλαιότερες δεκαετίες, με τις οποίες η κυβέρνηση επιχειρεί να ανακόψει την πολιτική αλλαγή που έχει δρομολογηθεί…

pappas 1

Για μεθόδους που θυμίζουν παλαιότερες δεκαετίες, με τις οποίες η κυβέρνηση επιχειρεί να ανακόψει την πολιτική αλλαγή που έχει δρομολογηθεί μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, έκανε λόγο μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Όπως σχολίασε ο κ. Παππάς, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι καθαρό και οι εποχές «δεν είναι αυτές που φαντάζονται οι διάφοροι Μπαλτάκοι γύρω από τον κύριο Σαμαρά», καθώς, όπως σημείωσε, η Αριστερά είναι ώριμη και αποφασισμένη να αποτρέψει τους σχεδιασμούς αυτούς.

Ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ακόμα πως μία κυβέρνηση δεύτερου και τέταρτου κόμματος στην Ελλάδα είναι «βούτυρο στο ψωμί» όσων θέλουν να πιέσουν τη χώρα, αφού είναι προς διευκόλυνσή τους μία εσωτερικά αποδυναμωμένη κυβέρνηση, ενώ μία κυβέρνηση με το λαό στο πλάι της θα ήταν πιο δύσκολος «αντίπαλος» στις διαπραγματεύσεις.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…