Newsroom

Newsroom

Παπάς έριχνε αγιασμό με μάνικα πυροσβεστικού σε όλη τη Λαμία (video)

Φέρεται να παραπλάνησε τον Δήμο για να πάρει το πυροσβεστικό. 

1961044 1

Καβάλα σε πυροσβεστικό όχημα εμφανίστηκε ένας ιερέας από το Λιανοκλάδι, ο οποίος παραμονή Θεοφανείων, άρχισε να καταβρέχει με αγιασμό όλη την πόλη, χρησιμοποιώντας τη μάνικα του οχήματος.

Το απίστευτο περιστατικο κατέγραψαν σε βίντεο κάτοικοι της πόλης που παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι από το αυτοκίνητό τους, τον καβαλάρη ιερέα.

Όμως το περιστατικό φαίνεται πως έχει ακόμα περισσότερο «ζουμί», αφού όπως αποκάλυψε ο Δήμος Λαμιέων με ανακοίνωσή του, ο ιερέας εξασφάλισε το όχημα παραπλανώντας τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας έκανε αίτηση για χορήγηση του πυροσβεστικού οχήματος του δήμο, προφασιζόμενος ότι το ήθελε για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του ναού. 

Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

«Σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις  ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω.

Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021  στο Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού.

Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα.

Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου.

Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη