Newsroom

Newsroom

Παπανδρέου: Κερδίσαμε μια μάχη – ο πόλεμος δεν τέλειωσε

Οι αποφάσεις της Ευρωζώνης για την Ελλάδα είναι σημαντικός σταθμός. Εχουμε όμως ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε, δήλωσε ο Γ.Παπανδρέου…

pap2

Οι αποφάσεις της Ευρωζώνης για την Ελλάδα είναι σημαντικός σταθμός. Εχουμε όμως ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε, δήλωσε ο Γ.Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο, τονίζοντας πως πρέπει να τελειώνουν τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.
Οι αποφάσεις που έλαβε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ήταν ένας σημαντικός σταθμός για τη χώρα, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, παρουσιάζοντας στο υπουργικό συμβούλιο τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη συνέχισης της σκληρής δουλειάς, διαψεύδοντας παράλληλα τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών αλλά και περί ανασχηματισμού.
«Ήταν ένας σημαντικός σταθμός στην πορεία να βγάλουμε τη χώρα από τη δύσκολη θέση που την έφεραν πολιτικές και πρακτικές των προηγούμενων ετών», τόνισε ο πρωθυπουργός. Η διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες ήταν δύσκολη, ανέφερε, επισημαίνοντας ότι όπλο της κυβέρνησης ήταν οι επίπονες προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός.

Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τους υπουργούς μεγαλύτερη αφοσίωση στο έργο που έχουν αναλάβει, σύνεση και υπομονή. «Έχουμε άμεσα καθήκοντα στα οποία πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα, που θέλει σύνεση και υπομονή. Πρέπει να μείνουμε αταλάντευτοι στο στόχο μας», επεσήμανε. «Κερδίσαμε μια μάχη, ο πόλεμος δεν τελείωσε. Θα συνεχίσουμε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε Έλληνα, θα είμαι δίπλα σε κάθε Έλληνα.»

«Από εδώ και στο εξής, τόνισε, είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να σωθεί η χώρα και να πάμε μπροστά. Είμαστε στη μέση της φουρτούνας και πρέπει να παραμείνουμε αταλάντευτοι στην πορεία μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε από την αντιπολίτευση να έχει εποικοδομητική στάση στο εξής, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί η κυβέρνηση και οι πολίτες να δίνουν μάχη και κάποιοι να λένε στους πολίτες ότι είναι κορόιδα και δεν πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια».

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από όλα τα κόμματα δημιουργική αντιπολίτευση και κατανόηση των δυσκολιών που υπάρχουν. «Χρειάζεται η ενότητα όλων μας για να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε», κατέληξε.

Τέλος, ο πρωθυπουργός διέψευσε εκ νέου τα σενάρια περί εκλογών, αλλά αυτή τη φορά και τα σενάρια περί ανασχηματισμού. «Να τελειώνουν τα σενάρια αυτά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».
http://www.ethnos.gr

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως