Newsroom

Newsroom

Παπακωνσταντίνου: "Η κυβέρνηση ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης σας"

Για νηφαλιότητα, ψυχραιμία, ευαισθησία, για αίσθηση ευθύνης αλλά και για ανάγκη ενότητας και συλλογικότητας μίλησε ο Γιώργος Παπακωσταντίνου στην Βουλή.…

kon

Για νηφαλιότητα, ψυχραιμία, ευαισθησία, για αίσθηση ευθύνης αλλά και για ανάγκη ενότητας και συλλογικότητας μίλησε ο Γιώργος Παπακωσταντίνου στην Βουλή.

«Νηφαλιότητα, ψυχραιμία, ευαισθησία γι αυτά που περνάει ο απλός πολίτης, αίσθηση ευθύνης και ανάγκη ενότητας αυτά χρειάζεται η Ελλάδα και όχι μικροπολιτικές πολιτικές και περιχαράκωση από στενά συμφέροντα. Έχω επανειλημμένα μιλήσει από αυτό το βήμα για την πορεία αυτής της χώρας… η Ελλάδα έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Κοίταξε κάτω και έκανε ένα βήμα πίσω» είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και συνέχισε μιλώντας για όσα κατάφερε η κυβέρνηση: «Πετύχαμε πρωτόγνωρες αλλαγές, πετύχαμε μία πρωτόγνωρη μείωση του ελλείμματος κατά 5 μονάδες, και κρατήσαμε τον κόσμο σε ύφεση. Σε όλη αυτή την περίοδο η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στήριξε αποφάσεις που πολλές δυσκόλεψαν τη συνείδηση όλων μας. Στήριξε νομοσχέδια που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα φέρναμε αλλά και αλλαγές. Απέναντι είχαμε μία συντεταγμένη αντιπολίτευση η οποία συμφωνούσε στα εύκολα και διαφωνούσε σε ότι ήταν δύσκολο».

Και κατέληξε λέγοντας πως στόχος είναι ένα διαφορετικό σχήμα ευρύτερων δυνάμεων και γι αυτό το λόγο η κυβέρνηση ζητάει τη ψήφο εμπιστοσύνης: «Είμαστε ενώπιος ενωπίω, ο καθένας με τη συνείδηση του, με την ιστορία που κουβαλάει και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει, στη νέα περίοδο που ξεκινάει… Η κυβέρνηση ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης σας»

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…