Παπαγγελόπουλος για Ράικου: «Μούγκα στη στρούγκα» για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της

Σκληρή δήλωση από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για την κατάθεση της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, κ. Ελένη Ράικου, στην διάρκεια της εξέτασης της από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, σχετικά με την υπόθεση Novartis. 

Παπαγγελόπουλος 1

Συγκεκριμένα η κ. Ράικου, απαντώντας στο αίτημα να καταθέσει την επίμαχη σύμβαση του συζύγου της με τη Novartis, ανέφερε πως «πλημμύρισε το σπίτι της και χάθηκε η σύμβαση». 

Μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης την χαρακτήρισε «μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα». «Στην κ. Ράϊκου αρέσει να αυτογελοιοποιείται. Σήμερα κατέθεσε ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως, για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά “μούγκα στη στρούγκα”», αναφέρει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Και προσθέτει: «Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια, να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κ. Ράικου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της»

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι