Παπαδημούλης: "Βλέπω μία κυβέρνηση Ιανό, με δύο πρόσωπα"

«Βλέπω μία κυβέρνηση Ιανό, με δύο πρόσωπα», τόνισε μιλώντας στο Mega ο ευρωβουλυετής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος αφού της…

papadhmoulis11

«Βλέπω μία κυβέρνηση Ιανό, με δύο πρόσωπα», τόνισε μιλώντας στο Mega ο ευρωβουλυετής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος αφού της χρέωσε πολυγλωσσία, υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει δύο πρόσωπα, άλλο στην Ευρώπη και άλλο εντός συνόρων.

Ο κ. Παπαδημούλης προσέθεσε πως ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης «πάει στις Βρυξέλλες και λέει «“συνεχίζουμε την ίδια πολιτική”», ενώ την ίδια στιγμή, «κάποιοι υπουργοί, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ, θεωρούν ότι η καλύτερη αντιμετώπιση του -11% αθροιστικά των δύο κομμάτων στις εκλογές είναι να τάζουν στους Έλληνες “μην κοιτάζετε τι λέει ο Χαρδούβελης και ο Σαμαράς εμείς υποσχόμαστε πως θα το αλλάξουμε”».

Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης, αυτή είναι εικόνα μια κυβέρνησης που μετεωρίζεται, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια αν πάει σε εκλογές στο φθινόπωρο. «Ολοένα και περισσότεροι στην ΕΕ μάλλον θεωρούν ότι τους επόμενους μήνες θα έχουμε μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε τέλος ο κ.Παπαδημούλης.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη