Newsroom

Newsroom

Παπαδημούλης: "Αποπροσανατολιστικός ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου"

Ως εσκεμμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης την έκταση που δόθηκε στην υπόθεση…

Ως εσκεμμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης την έκταση που δόθηκε στην υπόθεση αποκλεισμού της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου από την Ολυμπιακή ομάδα.

Μιλώντας στο real FM, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι «είναι απαράδεκτο με το θέμα Παπαχρήστου και με τα στρατόπεδα του ναι και του όχι, των υποστηρικτών και των αντιπάλων να σκεπάζουν οι κυβερνώντες και τα φιλικά τους ΜΜΕ τα άγρια, μονομερή μέτρα που αποφασίστηκαν χθες βράδυ και αναμένεται να υλοποιηθούν άμεσα» και συμπλήρωσε ότι «το κύριο και βασικό θέμα είναι η κραυγαλέα αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων Σαμαρά. Οι άγριες περικοπές σε συντάξεις, κοινωνικό κράτος και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δρομολογούνται είναι οριζόντιες περικοπές, τις οποίες μάλιστα οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι ορκίζονταν ότι δεν θα κάνουν και είναι νέα μέτρα μέσα στο 2012, τα οποία ξόρκιζαν με τον απήγανo».

Ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε επίσης ότι ο λογαριασμός στους ασθενέστερους είναι η εύκολη λύση επειδή δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αγγίξουν το πελατειακό κράτος, την κρατική σπατάλη, τα δίκτυα που στηρίζουν, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, φίλους, πελάτες, «κολλητούς».

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε ως τραγικές τις δηλώσεις του κ. Ρουμελιώτη αναφορικά με την προεξοφλημένη αποτυχία των μνημονιακών μέτρων, ενώ υποστήριξε ότι τα νέα μέτρα θα βγάλουν τον κόσμο στο δρόμο το φθινόπωρο.

«Θεωρώ ότι θα έχουμε έντονες κοινωνικές αντιδράσεις από το φθινόπωρο, διότι έρχονται μαζεμένα τα εξής: το εκκαθαριστικό της εφορίας, με πολλαπλάσιο φόρο ακόμη και για αυτούς που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας, το νέο χαράτσι στα ακίνητα, τα έξοδα της νέας σχολικής χρονιάς, η εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης συν το «πακέτο» νέων μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Αν σε αυτά προσθέσει κανείς και την πιθανότατη λήψη μέτρων, λόγω της νέας «μαύρης τρύπας» στον προϋπολογισμό του 2012 ύψους 2 δισ. ευρώ, ίσως και παραπάνω, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι θα δημιουργηθεί εκρηκτικό μίγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά.


Πρωτοφανείς σκηνές έξω από το ΟΑΚΑ: Πλήθος κόσμου ώρες πριν αρχίσει το παιχνίδι ΠΑΟ-Μακάμπι

oaka

Πρωτοφανείς σκηνές έξω από το ΟΑΚΑ: Πλήθος κόσμου ώρες πριν αρχίσει το παιχνίδι ΠΑΟ-Μακάμπι

Δεν μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με την Μακάμπι, γεμάτο το…

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

AP19273687873353

Zantac: 89χρονη διεκδικεί αποζημίωση 640 εκατ. από φαρμακευτικές – Πρώτη δίκη στις ΗΠΑ, συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο

Oι εταιρείες γνώριζαν ότι το δραστικό συστατικό του Zantac, η ρανιτιδίνη, θα μπορούσε να μετατραπεί…

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

6189189

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

Μαθήματα ιστορίας και πολιτικής φαίνεται πως χρειάζεται ο Σωτήρης Σέρμπος της ΝΔ