Παπαδημούλης: «Αντί για μέρισμα οι πολίτες θα πάρουν ευχές και τα Χρόνια Πολλά του Μητσοτάκη»

«Ο Μητσοτάκης θα πέσει από την οικονομία, θα τον τιμωρήσει η μεσαία τάξη γιατί και τα λίγα που περισσεύουν τα δίνει στους ισχυρούς»

Παπαδημούλης 1

«Οκτώ στους δέκα πολίτες θα πάρουν μόνο τις ευχές και τα Χρόνια Πολλά του Μητσοτάκη – Κανένα Κοινωνικό Μέρισμα, πλήρης διάψευση των προεκλογικών υποσχέσεών του», σημείωσε ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν και επικεφαλής της ομάδας ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας, ευρωβουλευτής τόνισε ότι: «Σε όλη τη διάρκεια της θητείας της κυβέρνησης Τσίπρα υπήρχε προστασία της Πρώτης Κατοικίας. Το Eurogroup προχθές κάρφωσε για πρώτη φορά την ελληνική κυβέρνηση ότι δεσμεύθηκε σταθερά ότι τελειώνει η κάθε προστασία της Πρώτης Κατοικίας στο τέλος Απριλίου.

Αφού πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη  και τους φανέρωσαν τώρα το ομολογεί και το ΥπΟικ και έρχεται κύμα πλειστηριασμών για το οποίο ήδη προετοιμάζονται οι Τράπεζες.»

Στο στόχαστρο του Δ. Παπαδημούλη βρέθηκε και η πολυδιαφημισμένη ανάπτυξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Η ΕΛΣΤΑΤ πριν από τρεις μέρες, ανακοίνωσε, αλλά δεν έπαιξε στα κανάλια, ότι αναθεωρήθηκαν οι εκτιμήσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2019 με κυβέρνηση Τσίπρα. 1,9% αντί για 1,4% για το πρώτο τρίμηνο, 2,8% και όχι 1,9% για το δεύτερο τρίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι όλη η θεωρία περί αναιμικής ανάπτυξης με κυβέρνηση Τσίπρα, πάει στα σκουπίδια με υπογραφή ΕΛΣΤΑΤ.

Για το 2020 που είναι η πρώτη καθαρή χρονιά προϋπολογισμού Μητσοτάκη, ενώ είχε τάξει 4% ανάπτυξη προεκλογικά, μόλις εξελέγη το έκανε 3%, στον προυπολογισμό το έγραψε 2,8% και όλοι οι διεθνείς οργανισμοί προβλέπουν γύρω στο 2%.

Πρόβλεψή μου, ο Μητσοτάκης όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα πέσει από την οικονομία, θα τον τιμωρήσει η μεσαία τάξη γιατί και τα λίγα που περισσεύουν τα δίνει στους ισχυρούς και όχι στους αδύναμους«, επισήμανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη