Βλάχος για Σερβετάλη: «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ…@@@ που γίνεται»

Κατηγόρησε τα media που έχουν κάνει το θέμα ριάλιτι.

NewsRoom 01/12/2021 | 19:29

«Είμαι ανοικτός στις αλλαγές. Δεν αγχώνομαι με την κατάσταση γύρω μας, δεν φοβάμαι και δεν πρέπει κανείς να φοβάται», είπε μεταξύ άλλων, ο Πάνος Βλάχος για τον σάλο που προκάλεσε η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από τον «Ρινόκερο» ενώ παράλληλα κατηγόρησε τα media που έχουν κάνει το θέμα ριάλιτι.

Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ…@@@ που γίνεται. Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ». 

Ο ίδιος λοιπόν είναι ήρεμος και προτρέπει τους πάντες να μείνουν μακριά από τον διχασμό και να επικεντρωθούν στην ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία.

«Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ.

Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία, τον κορονοϊό και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά.

Αλλά να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω» τόνισε ο Πάνος Βλάχος.