Newsroom

Newsroom

Πανελλαδικές: Στα σχολεία οι βαθμολογίες των υποψηφίων

Αναρτήθηκαν σε όλα τα σχολεία της χώρας οι βαθμοί των υποψηφίων που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών και των…

Αναρτήθηκαν σε όλα τα σχολεία της χώρας οι βαθμοί των υποψηφίων που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β’ μπορούν από το μεσημέρι της Παρασκευής, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν περί τις αρχές Ιουλίου.

Επίσης,  όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνσή του θα αναρτηθούν τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των Γενικών Λυκείων / ΕΠΑΛ-Β’ και των ΕΠΑΛ-Α’, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή. Επίσης, από σήμερα, Παρασκευή, ως και την επόμενη Παρασκευή, 28 Ιουνίου, όσοι υποψήφιοι Γενικών Λυκείων ή ΕΠΑΛ δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.minedu.gov.gr όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο και σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…