Newsroom

Newsroom

Παναθηναϊκός: Θετικό τεστ και ισοπαλία (0-0) με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Με πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την τρίτη ομάδα της μπουντεσλίγκα, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

panathinaikos

Οι πράσινοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια έναν καλύτερο αντίπαλο που θα συμμετάσχει στο επικείμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ήταν ανώτεροι στο συγκεκριμένο διάστημα, έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού και τις περισσότερες υποσχόμενες ευκαιρίες για γκολ.

«Ήταν το πιο δύσκολο ματς κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα. Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Ήταν το πιο καλό παιχνίδι που κάναμε στην προετοιμασία, πάντα σε σχέση και με τον αντίπαλο. Ήμασταν αρκετά πιεστικοί. Προσπαθούσαμε μέσα από την κυκλοφορία και το τρανζίσιον να δημιουργήσουμε», δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού Ιβάν Γοβάνοβιτς, ο οποίος κάνοντας τον απολογισμό για την προετοιμασία, είπε: «Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είχαμε πολύ καλές συνθήκες δουλειάς. Και με τη διαμονή μας και με το γήπεδο. Μας έλειψε λίγο το πρώτο φιλικό που έπρεπε να είχαμε παίξει, αλλά δεν έγινε λόγω των καιρικών συνθηκών. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο τρόπος παιχνιδιού μας από πέρυσι είναι ακόμα παρών στο γήπεδο. Έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση. Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει, ούτε μπορούμε να βασιζόμαστε σε έναν τρόπο παιχνιδιού. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό που με ικανοποιεί είναι η διάθεση των παικτών. Έχουν μεγάλη υπομονή και πρέπει να συνεχίσουμε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (62’ Μάγκνουσον), Πούγγουρας (46’ Σάρλια), Γκάνεα (46’ Χουάνκαρ), Πέρεθ (62’ Κουρμπέλης), Αλεξανδρόπουλος (66’ Καρλίτος), Τσέριν (72’ Ηλιάδης), Παλάσιος (62’ Καμπετσής), Ιωαννίδης (72’ Σαρδέλης), Αϊτόρ (79’ Κρυπαράκος).

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Χεράρντο Σεοάνε): Χραντέτσκι (46’ Λούνεφ), Φρίμπονγκ (46’ Φοσού-Μενσά), Ταπσόμπα (46’ Ταχ), Κοσουνού (46’ Μοναμέι), Μπάκερ (46’ Χίνκαπι), Ντεμιρμπάι, Ε. Παλάσιος, Αζμούν (46’ Μπράβο), Αουρίρ (46’ Αζχίλ), Ντιαμπί (46’ Χλόζεκ), Σικ (46’ Πογιάνπαλο).

Πηγή: documentonews.gr

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…