Newsroom

Newsroom

Παναθηναϊκός: Δύσκολα ο Ιμπάρμπο στο ματς με τον Άγιαξ

Ο Άγιαξ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό με όλους τους παίκτες «ετοιμοπόλεμους», στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον 7ο όμιλο του Europa League.

57d9b1a11dc524c21e8b456f

Στο στρατόπεδο των “πρασίνων” παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος στη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενόχληση στο γόνατο κι αποχώρησε από το γήπεδο. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.05 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η ευχάριστη είδηση ήταν η συμμετοχή του Κρίστοφερ Σάμπα στην αποστολή, ενώ και οι Λεντέσμα, Κουτρουμπής ξεπέρασαν εντελώς τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι με τις πιθανότητες να είναι υπέρ τους για να ξεκινήσουν.

Ο Κογκολέζος κεντρικός αμυντικός γυμνάζεται εντατικά τις τελευταίες ημέρες και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο αν όχι απίθανο να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Ο Λεντέσμα ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο 24ωρο, όπως και ο Τάσος Κουτρουμπής, ο οποίος προέρχεται από μικροτραυματισμό.

Οι 21 παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.