Παναιτωλικός: Κλήθηκε ή δεν κλήθηκε σε απολογία για το πανό με τη Μαρία Καρυστιανού; Tι ισχύει

Μετά τις λογικές αντιδράσεις στα social media και στις ιστοσελίδες για την κλήση σε απολογία ο Παναιτωλικός ξεκαθάρισε τι ακριβώς έχει συμβεί

karystianou pano 1

Οι οπαδοί του Παναιτωλικού στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (06/04) με τον Βόλο στο Αγρίνιο ανάρτησαν ένα πανό στήριξης στους συγγενείς των θυμάτων και τους επιζώντες που παλεύουν για την δικαίωση των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα των Τεμπών.

Πιο συγκεκριμένα το πανό ανέφερε: «ΜΑΡΙΑ ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟ».

Την ίδια στιγμή από χθες (09/04) το βράδυ κυκλοφορεί η είδηση πως η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας κλήθηκε σε απολογία για την ανάρτηση του συγκεκριμένου πανό, γεγονός το οποίο αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα.

6176747

Μάλιστα στο άκουσμα για την κλήση του Παναιτωλικού τεράστιο ήταν το κύμα στήριξης τόσο στην ομάδα όσο και στην Μαρία Καρυστιανού για τον αγώνα που δίνει, ενώ μέχρι και αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές hasthag στο Twitter να είναι το ” #Μαρια_ορμα_τους “.

Η ανακοίνωση τη Λίγκας για την κλήση:

«ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 6/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 6/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

6176755

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Τι απαντά η ΠΑΕ Παναιτωλικός

Το Πειθαρχικό όργανο της Superleague κάλεσε σε απολογία τον Παναιτωλικό για την συμπεριφορά των φίλων του στο ματς με το Βόλο, αλλά από την Αγρινιώτικη ΠΑΕ ξεκαθάρισαν πως δεν αφορά το πανό για την Μαρία Καρυστιανού.

Μετά την λογική αντίδραση που υπήρξε κυρίως στα social media, αλλά και σε ιστοσελίδες, η είδηση περί απολογίας, η οποία συνδυάστηκε και με το πανό για την Μαρία Καρυστιανού, το βράδυ της Τρίτης υπήρξε ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Οι Αγρινιώτες ξεκαθάριζαν πως η απολογία αφορά τα «βαρελάκια» και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Βόλο και όχι το πανό για το έγκλημα των Τεμπών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Ζαγοράκης: Απάντηση σε Κακλαμάνη για το “ξεφόρτωμα” – «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Ατζαράκης: Το καυστικό βίντεο για την γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν χρειάζεται την αστυνομία, όποιος λέει αλήθεια» (video)

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…