Παλαμάς Καρδίτσας: «Κασσελάκη, ήρθες πάλι; Κανείς δεν ήρθε»

Τις πληγείσες περιοχές στον Παλαμά Καρδίτσας «όργωσε» ο Στέφανος Κασσελάκης

κασσελακης καρδιτσα

Τον Δήμο Παλαμά επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος Σωκράτη Φάμελλο.

Έξω από το δημαρχείο, άκουσε τον δήμαρχο Γιώργο Σακελλαρίου, εκπροσώπους γεωργών και κτηνοτρόφων, όπως και προέδρων τοπικών Κοινοτήτων οι οποίοι περιέγραψαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μετά την επέλαση των θεομηνιών Daniel και Elias. Η καταστροφή είναι απερίγραπτη, τόνισαν οι συγκεντρωμένοι, με χιλιάδες στρέμματα αγροτικής παραγωγής κατεστραμμένα, με σπίτια γκρεμισμένα, ενώ ο δήμαρχος αναφέρθηκε στους άστεγους ανθρώπους, για τους οποίους θα πρέπει να υπάρξει άμεση και ουσιαστική μέριμνα της Πολιτείας. Μάλιστα ο δήμαρχος τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση χειροτερεύει, όσον αφορά τη στέγαση των άστεγων πληγέντων. Αγρότες ανέφεραν πώς εκτός από τα χιλιάδες στρέμματα που βρίσκονται κάτω από τη λάσπη και τα επίσης χιλιάδες νεκρά ζώα, χάθηκε και ο πολύτιμος εξοπλισμός που είναι απαραίτητος για να γίνει μια καινούργια αρχή. Είναι δραματική η κατάσταση που ζούμε, υπογράμμισαν, ενώ ο Γ. Σακελλαρίου, προσέθεσε πως αυτό που ζούμε εδώ δεν έχει ξαναγίνει, κάνοντας λόγο για μια τεράστια απελπισία σε όλη την περιοχή. Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν ακόμα άμεσες και στο 100% αποζημιώσεις, όπως και σημαντικές παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιΐα και στα αρδευτικά δίκτυα. Είμαστε σε κατάσταση πολέμου σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο Στ. Κασσελάκης τόνισε πως πρέπει να δείξουμε την πλήρη αρωγή ως κράτος, σε όλα αυτά, λέγοντας πως δεν φτάνει να πονάς τον τόπο σου και να είσαι χωρίς βοήθεια από την Πολιτεία.

Ο Σ. Φάμελλος τόνισε πως όλα τα προβλήματα θα προωθηθούν στη Βουλή, θα τα αναδείξουμε, με τον κ. Κασσελάκη να συμπληρώνει «θα σπρώξουμε τα θέματα στη Βουλή, κρατηθείτε όσο πιο αισιόδοξοι γίνεται γιατί το έχετε ανάγκη».

«Κασσελάκη, ήρθες πάλι; Κανείς δεν ήρθε»

Σε νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ακούγεται ένας ηλικιωμένος κάτοικος να τον ρωτά: «Ήρθες πάλι; Με θυμάσαι εμένα;». «Σε θυμάμαι», απάντησε ο κ. Κασσελάκης και αναρωτήθηκε εάν τον έχει επισκεφτεί κάποιος άλλος το περασμένο διάστημα. «Κανένας δεν ήρθε», η απάντηση που πήρε.

«Να σου κάνω μια προσωπική ερώτηση», λέει στραμμένος στον δήμαρχο Παλαμά, τον οποίο συνάντησε κατά την περιοδεία του ο Στέφανος Κασσελάκης, «θα μείνεις εδώ;». «Εγώ εδώ θα μείνω, γιατί τον πονάω τον τόπο μου», απαντά ο άντρας.

«Κατάλαβες; Αυτή είναι η απάντηση. Και γι’ αυτή την απάντηση έχουμε υποχρέωση και ως πολιτικοί και ως Πολιτεία να αναστήσουμε τον τόπο», παρατηρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε και ένα «μυστικό» στους πλημμυροπαθείς: «Θα κάνω πιο πολλά απροειδοποίητα από εδώ και πέρα», τους είπε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και πέρα θα αρχίζει από την κοινωνία. Θα έχουμε το δικό μας μεγάφωνο και θα είστε εσείς», ξεκαθαρίζει στους πολίτες ο πρόεδρος του κόμματος.

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

ΡΕΝΤΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών…

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

λιαγκαςΜανεσης

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

Ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε, στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Ρέντη

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Tην ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τσακωνόταν με αστυνομικό, διότι δεν ήθελε…