Newsroom

Newsroom

«Παλαιστινιακές ιστορίες»- Νέα συλλογή ταινιών στο Netflix

Η πρώτη συλλογή παλαιστινιακών ταινιών στη δημοφιλή πλατφόρμα διηγείται ανθρώπινες ιστορίες για να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ave Maria still003 300dpi 1024x640 1

Όλο το μεγαλείο του παλαιστινιακού σινεμά σε αυτήν την τρυφερή, αστεία και καθηλωτική συλλογή βραβευμένων ταινιών και σκηνοθετών.

Η νέα παλαιστινιακή συλλογή του Netflix, με τίτλο «Παλαιστινιακές ιστορίες», αποτελείται από 32 βραβευμένες ταινίες που είτε σκηνοθετούνται από Παλαιστίνιους κινηματογραφιστές είτε αφηγούνται ιστορίες Παλαιστινίων, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της.

«Η ποικιλομορφία του περιεχομένου μας είναι είναι σημαντικό για εμάς και το Netflix εργάζεται για να γίνει το σπίτι του αραβικού κινηματογράφου», δήλωσε η Νούχα Ελ Ταγιέμπ εκπρόσωπος του Netflix.

Η νέα συλλογή παλαιστινιακών ταινιών είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές όπως ανέφερε η εταιρεία. Σε αυτή τη συλλογή περιλαμβάνεται και η βραβευμένη, μικρού μήκους ταινία «The Crossing» («Το πέρασμα»). 

Η ταινία «Ave Maria» (2015) που προτάθηκε για Όσκαρ ταινίας μικρού μήκους, περιλαμβάνεται επίσης στην παλαιστινιακή συλλογή του Netflix, και η μια εκ των πρωταγωνιστών, η Xόουντα Αλ Ιμάμ, δηλώνει αισιόδοξη πως η κίνηση αυτή θα βοηθήσει να ακουστούν οι ιστορίες των Παλαιστινίων.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…