"Παιχνίδια" Αδωνη για την υποψηφιότητά του στη ΝΔ: Δεν είναι άμεση προτεραιότητα, δεν το αποκλείω κιόλας

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αφήνει ο Αδωνις Γεωργιάδης, σε ό,τι αφορά την πιθανότητα να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. «Η…

2352217

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αφήνει ο Αδωνις Γεωργιάδης, σε ό,τι αφορά την πιθανότητα να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

«Η διαδικασία της καταθέσεως υποψηφιοτήτων για τη ΝΔ λήγει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι. Μέχρι την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι θα ξέρουμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι και αν θα είμαι κι εγώ ή όχι», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, όταν ρωτήθηκε σχετικά, σε εκπομπή του Mega.

«Δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές μου. Δεν το αποκλείω κιόλας», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Λίγο αργότερα, όταν του τέθηκε ρωτήθηκε για το αν η υποψηφιότητά του εξαρτάται από εκείνη του Μάκη Βορίδη, απάντησε: «Με την προσωπική και πολιτική σχέση που έχουμε με τον κ. Βορίδη, δεν έχει νόημα να είμαστε και οι δύο υποψήφιοι». Σε ό,τι αφορά υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την παραμονή του στην ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι αυτή θα ήταν χρήσιμη για το κόμμα, αλλά σημείωσε ότι η διεκδίκηση της προεδρίας από τον ίδιο δεν εξαρτάται από το αν θα είναι υποψήφιος ο κ. Μεϊμαράκης.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη