Newsroom

Newsroom

Παγώνη για Κασσελάκη: «Δεν παίζεται στην επικοινωνία» – Οι απίστευτοι διάλογοι μεταξύ τους (video)

Ειλικρινέστατη η Ματίνα Παγώνη

Καταγραφή 6

Απολαυστική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη Ματίνα Παγώνη στην κάμερα του Mega τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη ξεστόμισε κάποιες απίστευτες ατάκες.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Παγώνη ξεκαθάρισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικοινωνιακό χάρισμα, ενώ τόνισε ότι είναι νέος ακόμα και ότι θα μάθει σιγά σιγά, ενώ με αρκετό χιούμορ ανέφερε ότι έκατσε αρκετές ώρες στο νοσοκομείο που σε λίγο θα εξαντλούσε το ιατρικό ωράριο.

Πιο αναλυτικά τόνισε: «Είναι επικοινωνιακός, δεν παίζεται στην επικοινωνία! Έχει αυτό που έχουν στην Αμερική, που το δουλεύουν καλά το επικοινωνιακό, που εμείς ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκεί. Έχει την αμεσότητα με όλο τον κόσμο.

Από όλες τις παρατάξεις δεν σταμάτησαν να τον φιλάνε, να τον αγκαλιάζουν, να μιλάει. Αυτό το έχει καλλιεργήσει. Είναι ένας άνθρωπος νέος που τώρα ξεκίνησε, που θα τα μάθει σιγά – σιγά.

Έκατσε τρεις ώρες, φτάνει. Πόσες ώρες θα κάτσει. Σε λίγο θα εξαντλήσει το ιατρικό ωράριο».

Το ακόμα πιο απολαυστικό όμως είναι και το απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή από τη συνάντηση της Ματίνας Παγώνη με τον Στέφανο Κασσελάκη στο «Γεννηματάς», όταν και η ίδια βλέποντας τον του είπε «Θα χάσω όλους τους ψήφους της Νέας Δημοκρατίας», με αυτόν να της απαντάει χαριτολογώντας  «Έχετε ήδη χάσει όπως είπα και σας καλωσορίζω στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν χρειάζεται κομματίλα στα νοσοκομεία».