Η «χρυσή γενιά» της ελληνικής υδατοσφαίρισης και πάλι στο θρόνο της!

Η εθνική νέων ανδρών κατέκτησε τον τίτλο στο 20στό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Κουβέιτ, επικρατώντας 6-4 της Σερβίας στον μεγάλο τελικό.

5dfcf12b825e6372c0589a33

Τα «τρομερά μωρά» του Τεό Λοράντου έπαιξαν καταπληκτική άμυνα ιδίως στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν προηγήθηκαν με 3-0 αφήνοντας τους Σέρβους «άσφαιρους» επί 15 λεπτά. Ο τερματοφύλακας Μητράκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις και η ελληνική εστία έμεινε απαραβίαστη ακόμα και όταν ο αντίπαλος έπαιξε με δύο παίκτες παραπάνω!

Η εύστοχη “λόμπα” του Κώστα Γκιουβέτση στο 3-2 (περίπου έξι λεπτά πριν το φινάλε) και το γκολ του Δημήτρη Νικολαϊδη αμέσως μετά έφεραν την Εθνική μας σε πλεονεκτική θέση, σε έναν τελικό με ελάχιστα γκολ, που εξελίχθηκε σε θρίλερ στο τέταρτο οκτάλεπτο. Οι Σέρβοι μείωσαν σε 5-4, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το τρίλεπτο που υπολειπόταν, αφού ο Kωνσταντίνος Κάκαρης πέτυχε το καθοριστικό γκολ, στον παίκτη παραπάνω.

Ο Γκιουβέτσης είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι στην α’ περίοδο, ενώ τα άλλα δύο τέρματα πέτυχε ο Γιάννης Αλαφραγκής. 

Αυτό είναι το τέταρτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας σε επίπεδο υποδομών τα τελευταία 2,5 χρόνια, μετά το Παγκόσμιο νέων του 2017, το Παγκόσμιο εφήβων του 2018 και το Ευρωπαϊκό νέων του 2018.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη