Newsroom

Newsroom

Παφίλης: Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΚΚΕ

Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΚΚΕ, δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα και…

pafilis

Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΚΚΕ, δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα και το μικρό ποσοστό που έλαβε το κόμμα. «… Αν μπαίναμε σε κυβέρνηση θα μας υμνούσαν όλοι, ότι είμαστε οι πιο έξυπνοι, οι πιο καλοί, οι πιο καθαροί που βλέπουμε μακριά κλπ», αλλά «αυτό που πειράζει και ενοχλεί, είναι η ύπαρξη, η δράση του ΚΚΕ, το ότι οργανώνει το λαϊκό αγώνα, το ότι λέει την αλήθεια». «Εμείς θα χτυπάμε την καμπάνα, ακόμα και όταν ορισμένοι είναι κουφοί», είπε χαρακτηριστικά.
Το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα συζητήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, που σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, οφείλεται σε αναντιστοιχία με την απήχηση των θέσεων και της δράσης του και στην αυταπάτη ότι μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση διαχείρισης της κρίσης, που θα βάλει φρένο στην επιδείνωση της θέσης του λαού, καθώς και στο κλίμα φοβίας και τρομοκρατίας για την έξωση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.


Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…