Newsroom

Newsroom

Πάει Ατλέτικο Μαδρίτης ο Καβάνι;

Αντι-Γκριεζμάν φαίνεται πως θα γίνει ο Έντινσον Καβάνι.

5af17c591dc524ed1b8b4625

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo ο 31χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως θα μετακομίσιε στη Μαδρίτη.

Οι Μαδριλένοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Αντουάν Γκριεζμάν, που εκτός απροόπτου φέρεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του με την Μπαρτσελόνα. Μπορεί το συμβόλαιό του Γάλλου επιθετικού να λήγει τον Ιούνιο του 2022, όμως η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να πληρώσει τη ρήτρα εξαγοράς του, που στο τέλος της σεζόν υποχωρεί από τα 200 εκατ. ευρώ στα μισά, 100 εκατ. ευρώ.

Η Ατλέτικο αναζητά χρόνο για την μεταγραφή του Καβάνι. Ο Ουρουγουανός έχει 12 εκατ. ευρώ καθαρά, μισθό στους Παριζιάνους, ποσό που θεωρείται υψηλό στα αποδυτήρια των Μαδριλένων. Όμως ο Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρεί πως η απόκτηση του 31χρονου θα ενισχύσει την ομάδα του, αφού μαζί με τον Ντιέγκο Κόστα θα φτιάξουν ένα φοβερό επιθετικό δίδυμο. 

Επιπλέον, η άφιξη του Καβάνι δεν θα κάλυπτε μόνο την αποχώρηση του Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά κι εκείνη του Φερνάντο Τόρες.

Τίποτα βέβαια δεν είναι σίγουρα ακόμα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόταση στον Καβάνι θα κάνει και η Τσέλσι, ψάχνοντας για αντικαταστάτη του Μορέτα που φέρεται να πηγαίνει πίσω στη Γιουβέντους.

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ένα μήνα πριν τις Ευρωεκλογές: Θρίλερ για την 3η θέση και… δύο εκπλήξεις

δημοσκοπήσεις 1

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ένα μήνα πριν τις Ευρωεκλογές: Θρίλερ για την 3η θέση και… δύο εκπλήξεις

Τα βασικά συμπεράσματα από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις Ευρωεκλογές